Productes i Serveis de l'Observatori

A continuació trobareu els productes més destacats de l'Observatori Estratègic del Moianès .

L'Observatori Estratègic del Moianès també ofereix el Servei d'atenció de consultes, amb la finalitat d'atendre les demandes i elaborar els documents i les dades en funció de la demanda. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica:  ccmn.observatori@ccmoianes.cato bé al telèfon: 93 820 80 00

 

 

 • Informe balanç de l'impacte socioeconòmic de la covid-19 a la comarca del Moianès 2 de de gener de 2019

  Aquest informe pretén ser el darrer de la sèrie d'informes que el Consell Comarcal del Moianès ha impulsat des de l'inici de la pandèmia i que han anat analitzant la conjuntura sobretot laboral i de les activitats econòmiques. No obstant, es vol també aproximar a d'altres dimensions com és la demogràfica, atès l'impacte que també ha tingut en el teletreball i en el canvi de valors produït en relació a la necessitat d'habitar en entorns saludables i de qualitat. 

 • Informe Dades Demogràfiques al Moianès - Any 2022 3 de de gener de 2019

  Aquest informe ha estat realitzat a partir de les dades del padró municipal facilitades pels ajuntaments del Moianès al mes de gener de 2022. A partir d'aquestes dades hem pogut fer una anàlisi per veure quina és la situació demogràfica actual de la comarca. 

 • Informes de seguiment de l'impacte de la covid-19 a la comarca del Moianès 24 de de gener de 2019

  El Consell Comarcal del Moianès, en col·laboració amb l'empresa Activa Prospect, ha treballat en l'elaboració d'uns informes de caràcter mensual amb la finalitat d'obtenir una informació objectiva i actualitzada sobre l'impacte a l'economia del Moianès de la covid-19. Aquests informes ens donaran informació per prendre mesures adaptades a les característiques i necessitats de cada territori, amb l'objectiu principal d'ajudar a pal·liar l'impacte social i econòmic de la Covid-19.

 • Pla d'Acció Territorial del Moianès 2014-2018 30 de de gener de 2019

  El Pla d'Acció Territorial del Moianès 2014-2018 defineix un únic pla operatiu que serveix com a instrument de treball on hi ha les línies estratègiques i actuacions dels principals eixos vertebradors dels diferents plans sectorials i estudis que s'han redactat des del Consorci del Moianès. Actualment és el document de referència per assolir el model d'estratègia territorial definida pel Moianès, realitzat a partir dels diferents plans sectorials redactats i de les estratègies sorgides a partir de la realització del procés participatiu "Com volem el Moianès del demà".

 • Diagnosi socioeconòmica i territorial del Moianès 30 de de gener de 2019

  Recull socioeconòmic territorial basat en dades provinents de les fonts estadístiques oficials i de les administracions públiques, que permet orientar estratègicament les polítiques de desenvolupament econòmic i social de la comarca. 

 • Polígons industrials del Moianès - Geolocalitzador de polígons 30 de de gener de 2019

  Actualització dels cens de les empreses ubicades als polígons dels municipis del Moianès i Geolocalitzador dels PAE i àrees industrials del Moianès.

 • Fulls informatius de l'Observatori Estratègic del Moianès 30 de de gener de 2019

  Els fulls OEM inclouen informació específica dels deu municipis del Moianès i del territori centrada amb les dades socioeconòmiques d'actualitat, com per exemple la taxa d'atur, la piràmide de població anual, el creixement demogràfic...

 • Memòria de visitants de turisme 30 de de gener de 2019

  A continuació trobareu la darrera memòria de visitants als Punts d'informació turístics, espais visitables de l'Ecomuseu i Oficina de turisme del Moianès.

 • Monogràfic de l'índex d'ocupació turística 30 de de gener de 2019

  Adjuntem el darrer monogràfic de l'índex d'ocupació turística. 

 • Enllaços d'interès 30 de de gener de 2019

  En aquest apartat hi trobareu diferents enllaços d'interès.

 • Pla Comarcal de Joventut del Moianès 2020-2023 9 de de setembre de 2020

  Aprovació definitiva: 09/09/2020

 • Protocol i circuit per a l'abordatge de les violències masclistes al Moianès 4 de d’agost de 2021

  Agost 2021

Darrera actualització: 11.02.2022 | 18:00
Darrera actualització: 11.02.2022 | 18:00