Formulari Recursos culturals

Tanca Formulari

Formulari d'inscripció al cercador de Recursos Culturals

Cercador de recursos culturals que permet que qualsevol interessat/ada conegui les dades de les empreses, associacions, entitats... d’àmbit cultural del Moianès, així com la tipologia d’espectacles i/o actuacions que ofereixen.

Amb els objectius de fomentar l’accés a la cultura local i oferir un espai de promoció i difusió als/les participants.

  • 1.-Ets un professional, associació, entitat... de l’àmbit cultural i vols donar a conèixer la teva tasca, actuacions, propostes, espectacles... Inscriu-te al Cercador de Recursos Culturals!
  • 2.-Vols conèixer les empreses, associacions, entitats... d’àmbit cultural del Moianès, poder contactar amb elles, saber quins espectacles i actuacions ofereixen... doncs Consulta el Cercador de Recursos Culturals del Moianès! 

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.


*

El Consell Comarcal del Moianès, amb domicili al c/de les Joies 11-13, 08180 Moià i amb CIF P0800317J i correu electrònic ccmn.consell@ccmoianes.cat, com a responsable, tractarà les dades obtingudes a partir del formulari, exclusivament per a la promoció de les entitats, associacions, professionals... d’àmbit cultural que hi ha al Moianès, així com la promoció de les seves actuacions i/o espectacles al Cercador de recursos culturals del web del Consell Comarcal del Moianès.

La legitimació per la recollida de dades i publicació de les mateixes és l'exercici de poders públics d’acord amb les competències assignades (Article 6.1.e RGPD 679/2016) i el consentiment atorgat pels interessats (Art. 6.1.a RGPD 679/2016). Les dades seran únicament comunicades a través de la nostra pàgina web en els termes exposats al formulari. No seran cedides a cap altre tercer excepte per obligació legal. Les dades seran conservades mentre duri la finalitat o se’n puguin derivar responsabilitats.

Com a interessat podrà accedir, rectificar, oposar-se al tractament, sol·licitar la supressió de les seves dades o retirar el seu consentiment, en el moment que consideri que no són necessàries per a la finalitat que van ser recollides, posant-se en contacte amb el Consell Comarcal del Moianès a ccmn.consell@ccmoianes.cat. Tanmateix també pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades a través de www.apdcat.gencat.cat.

Dono el meu consentiment per tal que el Consell Comarcal del Moianès publiqui les meves dades de contacte associades a l’entitat, associació, empresa... d’àmbit cultural en el seu web www.ccmoianes.cat, a l’apartat de Cercadors de recursos culturals, als efectes de promoció i difusió cultural.


Darrera actualització: 1.07.2020 | 11:37
Darrera actualització: 1.07.2020 | 11:37