Polígons industrials del Moianès - Geolocalitzador de polígons

Dimecres, 30 de de gener de 2019 a les 00:00

Actualització dels cens de les empreses ubicades als polígons dels municipis del Moianès i Geolocalitzador dels PAE i àrees industrials del Moianès.

En aquest apartat hi trobareu un informe amb l'Actualització de dades Juny 2015- Juny2018. Aquest informe és una radiografia de les naus ocupades o no ocupades i de la tipologia d'empreses actives als polígons de la comarca. 

Actualment estem treballant en un Geoportal amb informació dels polígons d'activitat econòmica a la comarca. L'objectiu del Geoportal és dinamitzar els polígons i àrees industrials amb informació actualitzada de les infraestructures, serveis, mobilitat, etc.., així com de les empreses instal·lades, de manera que es faciliti el coneixement dels principals sectors empresarials al territori, i es contribueixi a millorar la competitivitat i a fomentar la creació d'ocupació. Aquesta eina ens permet obtenir la informació de les empreses ubicades als polígons del Moianès, conèixer l'oferta de sòl i sostre, i realitzar consultes (cerca d'empreses, cerca de naus i solars disponibles...) i visualitzar en el mapa les geolocalitzacions.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 17:18