Elisabet Blaya Martí

Càrrec que ocupa al Consell Comarcal / Conselleria: coordinadora de l'àrea de promoció econòmica i consellera d'Emprenedoria, teixit productiu, turisme, comerç i Ecomuseu / Presidenta del Consorci per la promoció dels municipis del Moianès. 

Partit polític: Coalició Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (Ara Castellcir - Acord municipal).

Formació i trajectòria professional: Llicenciada en Geologia, amb més de 15 anys exercint de tècnica paleontòloga, principalment en relació a la protecció del patrimoni cultural català com a professional lliberal, per empreses privades o des del Departament d Cultura de la Generalitat de Catalunya, on vaig descobrir la meva vocació pel servei públic. Actualment, des de fa 3 enys, són administrativa a l'Àrea de Secretaria de l'Ajuntament de Moià. 

Trajectòria política: Des del mandat anterior sóc regidora de l'Ajuntament de Castellcir pel Grup Municipal Ara Castellcir - Acord Municipal, al capdavant de l'Àrea de Territori i regidories com educació, media ambient i promoció econòmica i turisme. També vaig formar part de la Junta General del Consorci del Moianès i, després, vaig passar a ser membre de la seva Executiva. Aquesta nova legislatura sóc regidora d'Educació, Patrimoni, Territori rural i Turisme.

____________________________________

- Indemnitzacions assistències òrgans col·legiats

- Declaració de béns i activitats (els documents s'han preparat/anonimitzat per publicar per transparència)

- Dades de contacte: 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 12:15