S'TEMPLE BAR

Grup de música tavernera que fusiona sons irlandesos amb catalans. Amb caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, asseguren una molt bona festa!

S’temple Bar es consolida durant el seu 11è any d’existència amb dos discos auto produïts. Aquesta temporada ens presenten "Irish music, Catalan sons", directe inèdit el qual podreu gaudir de cançons de la primera maqueta, del 2n disc, versions S'templejades i d'altres que encara no han enregistrat! I per descomptat, d'un bon espectacle i una bona festa.

També presenten Manel López, nova i última incorporació al acordió, i d'altres novetats que aniran sortint durant el transcurs de la temporada.

Un llarg recorregut de cada membre, també per separat, avalen l’esforç i talent d’aquesta “banda de taverna irlandesa a la catalana“. El seu caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, asseguren una molt bona festa! En són testimonis sales com la LUZ DE GAS, STROIKA o les famoses FESTES DE GRÀCIA entre d’altres.

És el fruit de la constància i el talent, enriquit per diferents sons d'instruments característics, entre ells un banjo i un violí que acaben d'arrodonir un estil del tot genuí i cada cop millor definit. Cervesa en mà i Música de taverna!

 

Components: 

  • Joan Antonell - veu principal i guitarra acústica
  • Joan Sentias - 2a veu i banjo 
  • Daniel Sala - 3a veu i baix
  • Manel López - Acordió 
  • Simone Lambregts - Violí
  • Roger Puig - Bateria

Guillem Aguilera: Tècnic de so

Raó social:

Banda musical festiva de taverna irlandesa a la catalana amb denominació d'origen

Forma de constitució:


Xarxes socials:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/stemplebar/ https://twitter.com/stemplebar?lang=es

FACEBOOK: https://www.facebook.com/stemplebarmusica

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/5w4GIvx6NOQxI0T3ketYNV

YOU TUBE:https://www.youtube.com/user/stemplebar


Descripció de l'activitat:

Grup de música tavernera que fusiona sons irlandesos amb catalans. Amb caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, asseguren una molt bona festa!


Descripció més ampliada:

S’temple Bar es consolida durant el seu 9è any d’existència amb dos discos auto produïts. Aquesta temporada ens presenten "Irish music, Catalan sons", directe inèdit el qual podreu gaudir de cançons de la primera maqueta, del 2n disc, versions S'templejades i d'altres que encara no han enregistrat! I per descomptat, d'un bon espectacle i una bona festa. També presenten Simone lambregts, nova i última incorporació al violí, i d'altres novetats que aniran sortint durant el transcurs de la temporada. Un llarg recorregut de cada membre, també per separat, avalen l’esforç i talent d’aquesta “banda de taverna irlandesa a la catalana“. El seu caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, asseguren una molt bona festa! En són testimonis sales com la LUZ DE GAS, STROIKA o les famoses FESTES DE GRÀCIA entre d’altres. És el fruit de la constància i el talent, enriquit per la incorporació de vàries novetats, entre elles un banjo i un violí que acaben d’arrodonir un estil del tot genuí i cada cop millor definit. Cervesa en mà i Música de taverna!


Any inici activitats:

2011

Feu espectacles oberts al públic:


Preu mig de l'espectacle:

800 €

Durada de l'espectacle:

1h 30min aproximadament (depenent també de la petició del o la contractant que més li interessi o li encaixi a l'esdeveniment que organitzi)

Àmbit cultural:


Espectacles:


Públic destinatari:


Nom de contacte: Roger Puig Catalan
Telèfon: 654653968
Adreça electrònica: stemplebar@gmail.com
Lloc web: stemplebar.cat
Darrera actualització: 14.04.2022 | 16:23