Joventuts Musicals de Moià

Entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció i difusió de la música a la vila de Moià, possibilitant la realització de concerts durant tot l'any i donant oportunitat d'actuar a joves músics.

Raó social:

Joventuts Musicals de Moià

CIF/NIF/NIE:

G-62731096

Forma de constitució:


Xarxes socials:

Instagram: @joventutsmusicalsdemoia

Facebook: @joventuts.musicalsdemoia


Descripció de l'activitat:

25 anys orgnitzant música en viu a Moià, amb una temporada estable de concerts a l'hivern i el Festival Francesc Viñas de Moià o el Festival a Granera a l'estiu, a banda de cursos i masterclasses per promocionar i ajudar les carreres musicals dels joves músics


Descripció més ampliada:

La temporada d'hivern es realitza a l'Auditori de Sant Josep de Moià i programa un o dos concerts mensual a càrrec de joves músics emergents del nostre país, inclosos a la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya i joves talents de la comarca. El Festival Francesc Viñas, un dels mes veterans de Catalunya amb gairebé 40 edicions a les espatlles, programa concerts i espectacles amb reconeguts músics nacionals i internacionals els mesos de juliol i agost a Moià. Paral·lelament es programa el Campus musical del Moianès, amb cursos i stages musicals a càrrec de prestigiosos professors. El Festival a Granera inclou 4 concerts d'estils musicals diferents realitzabts en llocs de patrimoni singular del municipi de Granera.


Any inici activitats:

1997

Feu espectacles oberts al públic:


Preu mig de l'espectacle:

5€, gratuït per als socis

Durada de l'espectacle:

1,30h