Jo expresso memòria

Realització de tallers de teatre de diferent durada temporal i sempre amb una mirada inclusiva.

Forma de constitució:

Cooperativa

Descripció de l'activitat:

Jo Expresso Memòria és una proposta que es desenvolupa a partir de tres eixos de treball: TEATRE, PEDAGOGIA i ACCIÓ SOCIAL.

Es vehicula a través de la realització de tallers de Teatre de diferent durada temporal, depenent de la demanda o necessitats, i sempre amb una mirada inclusiva. La vida és diversa, i el teatre també. Els tallers poden dirigir-se també a diferents col·lectius socials (s'adjunten propostes en format PDF), que vulguin explorar-se com a tals i redefinir la seva proposta com a col·lectiu dins de la societat. En definitiva, tots formem part del teixit social i l’exclusió d’alguns dels seus membres ens deixa incomplerts, incapacitats per orientar-nos a nivell comunitari. “Fem teatre per saber qui som i descobrir qui podem arribar a ser” - Augusto Boal.

Descripció més ampliada:

Durant anys de pràctica docent he pogut observar com el teatre té el poder de produir canvis significatius a la vida de les persones. El treball sobre les tècniques teatrals i l’estimulació del joc conscient converteixen la participació dels assistents en una activitat transformadora gràcies a:

• La comprensió profunda.

• L’esperit lúdic.

• La presa de consciència de la pròpia identitat.

• El naixement de noves possibilitats de reescriptura del relat personal.

• L’exploració i desenvolupament de la mirada artística.

• El treball en grup, comunitari i cooperatiu.

És un viatge d’exploració personal que ens fa conscients i ens dóna les eines necessàries per a que es produeixi una transformació individual i grupal que tindrà ressò a les nostres vides a través de l’acció. Plantegem una experiència pedagògica, però no es tracta de formar professionals, sinó de comprendre com a societat que tota experiència vital hauria d’estar guiada a través de l’experiència artística; la comprensió del món a partir de la recerca de la bellesa i el coneixement. Alguns dels tallers culminen amb una presentació pública de la feina on el grup posa en diàleg la seva experiència amb el públic receptor, ampliant d'aquesta manera l'experiència comunitària.

Any inici activitats:

2016

Feu espectacles oberts al públic:

Preu mig de l'espectacle:

Espectacle final de taller; preu inclòs

Àmbit cultural:

- Arts escèniques (teatre, dansa, titelles, circ, màgia...)

Espectacles:

- Espectacles teatrals,- Altres espectacles

Públic destinatari:

- Públic infantil,- Públic juvenil,- Públic adolescent,- Públic adult,- Públic familiar,- Tot tipus de públic

Nom de contacte: Montserrat Casanovas Sánchez
Telèfon: 634259433
Adreça electrònica: m.casanovas.sanchez@gmail.com
Lloc web: joexpressomemoria.wordpress.com/
Darrera actualització: 03.09.2020 | 08:17