Companyia la Llucana

Companyia de circ contemporani.

Raó social:

Laia Picas Rodoreda

Forma de constitució:


Xarxes socials:

Instagram:

@la.luffa


Descripció de l'activitat:

Som una companyia emergent catalano-italiana formada el 2022. Actualment estem treballant en la nostra primera peça de circ contemporani que barreja la tècnica de la corda aèria i la manipulació d'objectes amb la reflexió crítica. 

<< Entenem la culltura com una eina capaç de transmetre valors que ens serveixen per entendre, interpretar i d'aquí poder canviar la nostra realitat. Comprenem el circ contemporani i la cultura com una qüestió d'estètica però també d'ètica, més que en la seva facultat individual creiem en la seva facultat política i social>>.


Descripció més ampliada:

"La Donna Lampada" - work-in-progress 2022

És un solo de circ contemporani inspirat en la conferència performativa. 

"La Donna Lampada" és una conferència una mica diferent, és un espectacle de circ contemporari una mica diferent. Una dona entra en escena amb un tic estrany i llança una pregunta al públic. Què la fa diferent a un animal? A través d'un món impregnat de surrealisme màgic - on les llums prenen vida i les dones semblen animals - rellegim la història que ha estat escrita des d'un subjecte no dominant per acabar trobant la resposta a la pregunta i la clau de l'essència de l'humanitat. Per què vivim així si podem viure d'una altre manera? "La Donna Lampada" no és un intent de romantitzar el concepte d'imaginació sinó de concebre'l com una pràctica social i col·lectiva amb facultat de rebel·lió. La que ens farà capaços d'escriure aquella història que volem i avançar cap a un futur més sostenible. 


Any inici activitats:

2022

Feu espectacles oberts al públic: