Cia. La Cresta

La Cia. La Cresta ofereix diferents espectacles / instal·lacions sonores.

  • Ferralla és un espectacle musical a través d'una instal·lació sonora, desplegant diferents estrcutures de ferro. 
  • Orkestronia és una instal·lació participativa d'experimentació sonora, formada per instruments musicals de creació pròpia.

Raó social:

Cia. La Cresta

Forma de constitució:


Descripció de l'activitat:

FERRALLA és un espectacle musical d'experimentació sonora, on es fa un recorregut per una desena d'estructures de ferro generant un viatge de freqüències que anirà teixint l'atmòsfera amb les diferents textures que es van generant. Una desena d'estructures metàl·liques es diposen a l'escena i es van il·luminant també amb diferents efectes de llum. Hem construït tot un conjunt d'estructures sonores a través de la ferralla i d'altres elements reciclats. L'espectador/a podrà garudir d'una bona estona de sorpreses i viatge sonor per a deixar volar la imaginació.

  

 

ORKESTRONIA és una instal·lació participativa d'experimentació sonora, formaa per instruments musicals de creació pròpia. 12 enginys sonors amb els que el públic interactua i experimenta de forma individual. En cada peça hi poden haver fins a dues persones amb auricular cadascú. Cada estructura sonora va microfonejada. El so passaper efectes i arriba a les oïdes dels participants generant sons i atmosferes d'allò més sorprenents, noves experiències i terrenys d'experimentació on els participants aniran creant un diàleg sonor entre ells i les màquines. La instal·lació està destinada per a tots els públics a partir de 8 anys. És ideal per a públic juvenil i adult. No cal tenir nocions de música ni d'instruments musicals per a participar-hi. 


Any inici activitats:

2020

Feu espectacles oberts al públic:


Àmbit cultural:


Espectacles:


Públic destinatari:


Nom de contacte: Alexandre Rigol Espejo
Telèfon: 607113120
Adreça electrònica: alexrigol@gmail.com
Lloc web: -
Darrera actualització: 13.08.2022 | 12:47