El Pájaro Jocs

Des de la companyia de Jocs i Instal·lacions infantils i familiars “El Pájaro, Jocs de Carrer”, disposen de diferents col·leccions de joc de gran format que ofereixen diversió i entreteniment, a diferents franges d’edat, i propòsits. 

Raó social:

Alexandre Rigol Espejo

Forma de constitució:

Empresari individual

Xarxes socials:

Instagram: @elpajarojocs

Descripció de l'activitat:

Des de la companyia de Jocs i Instal·lacions infantils i familiars “El Pájaro, Jocs de Carrer”, tenim diferents col·leccions de joc de gran format que ofereixen diversió i entreteniment, a diferents franges d’edat, i propòsits. Un dels nostres objectius és oferir espais on tota la família pugui ser partícep, compartint i dialogant a través del joc, del fet lúdic, com a llenguatge de comunicació.

Descripció més ampliada:

Després d’un llarg recorregut investigant i creant, dissenyant i construint, inventant i imaginant material didàctic infantil, sota el nom de “El Pájaro Carpintero”, un bon dia va sorgir l’oportunitat de fer un intercanvi muntant la instal·lació d’un espai infantil de joc. Després de la gratificant experiència se’m va obrir un món nou, el de les instal·lacions de joc de carrer. Va ser així com vaig començar a interessar-me en aquests nous materials de gran format i vaig començar a dissenyar, no només peces noves, sinó nous espais de joc. Actualment, des de la cia. d’instal·lacions infantils i familiars “El Pájaro, jocs de carrer”, hem creat diferents col·leccions de jocs de gran format que ofereixen diversió i entreteniment a diferents franges d’edat. Un dels nostres objectius és oferir espais on tota la família pugui ser partícip, compartint i dialogant, a través del joc i del fet lúdic com a llenguatge de comunicació. L’apassionant camí que afortunadamentment vam començar l’any 2010 amb la construcció de les primeres peces de fusta de material didàctic infantil, sembla que va agafant noves formes amb les actuals instal·lacions de joc de gran format, i la seva essència segueix tan intensa com el primer dia, acompanyant-nos en aquest somni fet realitat.

Any inici activitats:

2014

Feu espectacles oberts al públic:

Preu mig de l'espectacle:

750 €

Durada de l'espectacle:

3 hores

Àmbit cultural:

- Arts escèniques (teatre, dansa, titelles, circ, màgia...)

Espectacles:

- Altres espectacles

Públic destinatari:

- Públic infantil,- Públic juvenil,- Públic adolescent,- Públic adult,- Públic familiar,- Tot tipus de públic,- Altres tipus de públic

Nom de contacte: Alexandre Rigol Espejo
Telèfon: 607113120
Adreça electrònica: alexrigol@gmail.com
Lloc web: elpajarojocs.com/language/en/
Darrera actualització: 29.12.2021 | 13:08

Imatges

Pájaro Jocs