Programa de Garantia Juvenil

Dimarts, 7 de febrer de 2017 a les 20:30

Tens entre 16 i 29 anys? Ja has acabat els teus estudis? I ara què? Vine al Consell Comarcal del Moianès i t'ajudarem a complir la teva meta. 

 

Balanç de la Garantia Juvenil

Prop de 20.000 joves inscrits al programa ja estan treballant

Un total de 19.940 persones joves inscites al programa europeu Garantia Juvenil ja estan treballant i donades d'alta a la Seguretat Social. Fins ara, 55,803 joves s'han inscrit a Catalunya a la Garantia Juvenil, dels que 43.259 han participat en alguna actuació del SOC. La Garantia Juvenil és un programa impulsat per la Unió Europea contra l'atur juvenil. 

Aquestes xifres les ja donat a conèixer la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, juntament amb la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, i el responsable del Programa a Catalunya, Jesús Quiroga. 

La consellera de treball, Afers Socials i Famílies ha assegurat que "els resultats del programa són encara més rellevants si tenim en compte les dificultats que han tingut els joves per inscriure's al registre de la garantia juvenil fins tot just fa un mes, tant per la dificultat de complir gran part dels requisits com per la complexitat d'ús de l'aplicatu de registre".

 

Darrera actualització: 01.03.2017 | 18:25