Pla de reactivació socieconòmica del Moianès - Covid19

Dilluns, 7 de de juny de 2021 a les 00:00

EL Consell Comarcal del Moianès ha elaborat un Pla de reactivació socioeconòmica COVID-19 amb unes mesures i actuacions per fer front a les conseqüències laborals i socials de la crisi sanitària de la COVID-19 i l'estat d'alarma, i per ajudar a impulsar la reactivació econòmica i social dels municipis de la comarca. 

Aquest pla de reactivació és un document de partida i un document viu que s'ha d'anar modificant, ampliant i actualitzant d'acord a les noves necessitats i anar-se adaptant a la realitat canviant de la comarca i els seus municipis.

El Pla inclou dues fases. Una primera fase que són les actuacions que s'han realitzat  durant l'estat d'alarma (Març al Juny 2020) i que han comportat la realització de 47 mesures amb l'atenció de 2.524 usuaris diferents i 4.125 consultes en els diferents serveis declarats com a essencials. 

La segona fase és la que s'inicia actualment i que d'entrada inclou 83 mesures en diferents àmbits d'actuació. 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Plans de reactivació socioeconòmica COVID-19, finançada pel Servicio Público de Empleo Estatal i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 09:26