Oberta la convocatòria de subvencions per la transformació digital de les empreses

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 00:00

El termini de presentació de sol·licituds va des del 17 de juny i fins el dia 22 de juliol de 2021. 

Es recomana fer la tramitació de la sol·licitud el més aviat possible, perquè es concediran les subvencions per odre de sol·licitud i fins a esgotar el pressupost. 

OBERTA CONVOCATÒRIA DE LES SUBVENCIONS PER LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LES EMPRESES

Termini de presentació de sol·licituds:

Des del 17 de juny i fins el dia 22 de juliol de 2021.

  • Es recomana fer la tramitació de la sol·licitud el més aviat possible, perquè es concediran les subvencions per ordre de sol·licitud i fins a esgotar el pressupost

1.- objectiu

Potenciar el coneixement i la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses de comerç i dels serveis.

 

2.-  Persones beneficiàries

Els professionals autònoms que estiguin donats d'alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

S'exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

3.- Tipologia d'accions subvencionables:

  • Webs personalitzades amb sistemes informàtics que permetin la gestió, l'actualització de continguts, la mètrica, que sigui disponible en diferents dispositius, és a dir responsive, multiidioma i que contingui un directori que faciliti la cerca a l'espai web.
  • Accions de promoció i campanyes de comunicació i màrqueting digital, com enllaços patrocinats o SEM, campanyes de pagament per clic, de posicionament SEO, campanyes d'afiliats, publicitat online, etc. En cas que aquestes accions siguin en perfils de xarxes socials, s'ha de justificar degudament el perquè de la seva elecció i han d'estar integrats a la web de l'empresa.
  • Creació de botigues online a partir d'un establiment físic, sempre que es faciliti la recollida en l'establiment físic.
  • La digitalització del punt de venda a peu de carrer per a dotar a l'establiment físic de tecnologies que millorin els seus processos. (cartelleria digital, beacons, etiquetes electròniques, etc)
  • Per a la contractació o realització de projectes d'estratègia digitals que tinguin com a finalitat l'omnicanalitat del negoci, és a dir inversions que incorporin una visió digital i tecnològica de 360º, adquisició d'ERP i CRM que integrin informació i coneixement dels clients, tecnologia que permeti la predicció i l'aprofitament de dades que facilitin la personalització i d'eines d'automatització de processos per a la gestió diària de les empreses de comerç i digital.

- Projectes i estudis de consultoria digital per l'assessorament especialitzat, per tal d'assegurar l'èxit en la implementació de solucions i serveis tecnològics necessaris per la posada en marxa de l'estratègia de transformació digital de l'empresa.

 

4.- Requisits

Els projectes a subvencionar s'han de dur a terme a través d'empreses especialitzades del sector que puguin  acreditar la seva experiència.

En el cas de màrqueting digital a les xarxes socials, les accions hauran d'estar dutes a terme per personal de l'empresa amb experiència o una empresa especialitzada que puguin acreditar la seva experiència.

La despesa mínima subvencionable ha de ser de 1.000 euros.

És indispensable que el projecte estigui perfectament operatiu abans del 31 de desembre de 2021. Es subvencionen totes les accions dutes a terme durant l'exercici 2021.

Les solucions tecnològiques (eCommerce, web, APPS, cartellera digital) han d'estar disponibles obligatòriament en llengua catalana.

En el cas de projectes i/o estudis de consultoria digital, l'empresa encarregada haurà de tenir una experiència en el sector digital de 3 anys i de comerç d'almenys 1 any i la durada del projecte no pot ser inferior a 3 mesos.

 

5.- Quantia de la subvenció

Fins al 70% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

 

6.- Sol·licitud:

http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2021/comerc_moda/

Documentació complementària a la sol·licitud. Es requereix la següent documentació:

  • Referència de l'Informe de resultat de l'autodiagnosi TIC (http://autodiagnosi.ccam.cat/) del CCAM de l'estat inicial (sense l'aplicació de les accions a subvencionar).
  • Fotografia de la façana i de l'interior de l'establiment a peu de carrer, parada de mercat.
  • Pressupost detallat de les accions a subvencionar
  • Memòria detallada de les accions a implementar
Darrera actualització: 17.06.2021 | 09:58