Mapa del coronavirus a Catalunya

Dilluns, 30 de de març de 2020 a les 00:00

El Departament de Salut ha posat a disposició de la ciutadania un lloc web per consultar la incidència de casos positius de Covid-19 al territori.

El Departament de Salut, a través de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), ha posat a disposició de la ciutadania un lloc web per consultar la incidència de casos positius de Covid-19 al territori. S’hi pot consultar la incidència de la malaltia, en funció de les persones afectades segons els habitants que té cada municipi.

L'interactiu dona informació de casos de coronavirus per cada 100.000 habitants de totes les àrees bàsiques de salut de Catalunya. La informació s'actualitza diàriament amb les últimes dades recollides pel sistema de salut. En grans ciutats, com Barcelona, el mapa ofereix informació de tots els barris, també per àrees de salut.

En un altre apartat hi ha una anàlisi de les últimes dades. S'hi pot consultar el nombre de casos positius, desglossats també per gènere, per edat i per data. Aquesta informació també està desglossada per àrees de salut. 

Per accedir al mapa, feu clic aquí.

Per a més informació, feu clic aquí

Darrera actualització: 30.03.2020 | 09:35