El Consell Comarcal del Moianès obté, per tercer any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la Qualitat i transparència de la comunicació pública local

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

El passat 9 de maig, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, el conseller de Promoció Econòmica i Comunicació del Consell Comarcal del Moianès, el Sr. Oriol Batlló i Farriol, va recollir el Segell Infoparticipa que premia la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

 

Per tercer any consecutiu el Consell Comarcal del Moianès obté aquest segell, enguany amb una puntuació del 90% d’acompliment dels seus indicadors.

El Segell Infoparticipa és un reconeixement a la transparència dels webs de l’administració pública local, que es basa en els indicadors del mapa Infoparticipa: https://www.mapainfoparticipa.com/index/home; un producte elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d’haver desenvolupat i validat el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

En el cas dels Consells Comarcals hi ha 49 indicadors a assolir, segmentats en dos grans blocs; el primer són indicadors de transparència de la Institució, des d’informació dels i les representants polítics fins a informació de com es gestionen els recursos col·lectius i econòmics, i el segon bloc lligat a eines, informació i accés per a la participació ciutadana.

En aquesta edició s’ha atorgat el Segell Infoparticipa a 150 administracions catalanes.

Des del Consell Comarcal n’estem molt satisfets i seguim treballant per la qualitat i la transparència de la comunicació pública.

 

Més informació

Consell comarcal del Moianès

www.ccmoianes.cat

ccmn.comunicacio@ccmoianes.cat

Darrera actualització: 13.05.2022 | 11:54