Aquestes festes, Cultura! 9 actuacions culturals a diferents municipis del Moianès amb el finançament del Consell Comarcal

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 00:00

Sota el títol #CCMoianèsCulturaInquieta al llarg del passat mes de desembre i aquest mes de gener, des del Consell Comarcal del Moianès s'han finançat amb 13.000 € de pressupost propi diferents actuacions de professionals culturals i artístics de la comarca en nou municipis del Moianès, amb l'objectiu de fomentar la cultura comarcal i facilitar-ne l'accés. 

Les 9 actuacions han comptat amb una assistència aproximada de 1.300 persones. 

A destacar que dues de les actuacions programades:  “ Mon Petit Cirque” de Moi Jordana Cia. de Circ i “La Memòria de l’Aigua” de AKWA Cia. són estrena al Moianès; actuacions totes dues que van guanyar una de les 3 “Beques de creació 2022” de l’Associació Professional de Teatre per a tots els públics- TTP, que tenen com a objectiu el d’oferir l’oportunitat de rebre una mirada externa que regui el procés de creació amb assessorament artístic (en el cas de “Mon Petit Cirque” amb suport per la composició musical i en el cas de la “Memòria de l’Aigua”, amb suport per la redacció artística).

#CCMoianèsCulturaInquieta - #ImpulsemlaCulturaComarcal

Darrera actualització: 22.01.2024 | 11:17