EL Consell Comarcal del Moianès acull la Taula de demarcació de la Catalunya Central

Dimecres, 30 de de novembre de 2016 a les 14:05

EL Consell Comarcal del Moianès acull la Taula de demarcació de la Catalunya Central per l'elaboració del Pla d'Actuació Territorial 2017/2020 en el marc del Pla Nacional de Joventut.

El passat dimecres 30 de novembre, el Consell Comarcal del Moianès, va acollir la Taula de demarcació de la Catalunya Central, per l'elaboració de Pla d'Actuació Territorial 2017/2020 en el marc del Pla Nacional de Joventut. La Direcció General de Joventut ha estat treballant en diversos processos de definició del desplegament i de suport als ens locals, tant en l’àmbit substantiu com en l’econòmic. Per una banda, en relació al procés de desplegament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, que s’està acabant de completar, i s’han obert processos de reflexió sobre la millora de la seva definició i articulació territorial. Per altra banda, el suport econòmic de la Direcció General de Joventut al món local  s’està vehiculant a través del contracte programa del Departament de Treball i Afers socials i Famílies amb els Consells Comarcals i els municipis de Catalunya. I finalment, és també el moment d’elaborar el nou Pla d’actuació territorial en Joventut (PATJ) amb l’horitzó 2020.  En tots els casos, hi ha una sèrie d’informació i novetats que es consideren molt important de traslladar.

A la jornada que es va fer al Consell Comarcal del Moianès es van tractar els següents temes:

-  Impuls de la XNEJ (Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil) i les seves implicacions
-  Contracte programa 2017-2019
-  Procés d’elaboració del nou PATJ (Pla d’Actuacions Territorial de Joventut)


La sessió, adreçada tant a consellers o conselleres comarcals de Joventut com als o les responsables tècnics dels Serveis Comarcals de Joventut de la demarcació de Barcelona- Comarques Centrals, va comptar amb la presència dels consellers i tècnics dels Consells Comarcals de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona, Moianès i Barcelonès. Cal destacar també la presència del president del Consell Comarcal del Berguedà i la Directora General de Joventut. En total 16 persones van treballar conjuntament en el marc del Pla Nacional de Joventut.

Per més informació:

Consell Comarcal Moianès

c/ Joies, -11-13

08180-Moià

T. 938301418

ccmoianes@ccmoianes.cat

Darrera actualització: 06.12.2016 | 14:11