S'aproven les bases reguladores de la nova línia de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya

Dimarts, 23 de de juny de 2020 a les 00:00

S'aproven les bases reguladores de la nova línia de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

Amb la publicació d'aquesta ordre es donen a conèixer els requisits i les condicions que cal complir per poder ser adjudicatari d'un ajut. No serà fins a la publicació de la resolució de convocatòria - que tindrà lloc en els propers dies- que es podrà emplenar el formulari de sol·licitud i presentar la documentació requerida en aquesta ordre. 

Aquesta segona línia d'ajuts directes, impulsada pel Departament d'Empresa i Coneixement i dotada de 8,5 milions d'euros, està dirigida a tots els col·lectius del sector turístic que no van poder ser atesos amb la pimera línia d'ajuts que vam activar. 

Es tracta d'un ajut en forma d'aportació única pe beneficiari amb imports que oscil·len entre els 1.000 i els 10.000 euros en funció de la tipologia de professional i empresa que el sol·liciti. 

 

El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible a l'apartat Tràmits de la web de la Generalitat de Catalunya: http://tramits.gencat.cat i a portal corporatiu de tramtació Canal Empresa http://canalempresa.gencat.cat

Darrera actualització: 23.06.2020 | 18:38