Butlletins digitals del Consell Comarcal per persones i empreses

Butlletins del Consell Comarcal del Moianès

Butlletins digitals any 2023:

- BUTLLETINS DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DEL MOIANÈS (SOM) , de FORMACIÓ i d'INTERÈS PER LES PERSONES​ - Any 2023

 • Ofertes de feina, formació i notícies del Moianès - El Consell Comercal ha obert un procés selectiu per la cobertura d'una plaça de treballador/A social / Aquest Febrer: Formació oer a persones emprenedores! / L'Ofici de jubilar-se! Servei personalitzat d'assessorament sobre la teva jubilació / El Moianès amb la gent gran! Notícies / Lloc de treball: Auxiliar de nateja! Demana informació. (Febrer)

 

- BUTLLETINS PER A EMPRENEDORS I EMPRESES - Any 2023

 • Ajuts per empreses i autònoms i informació d'interès - Es posa en marxa l'Oficina Accelera Pime Rural al Moianès / Ajuts per allotjament turístic per a projectes d'eficiència / Ajuts Estratègia alimentària de Catalunya / CONSOLIDA'T. Programa de suport a la consolidació del treball autònom a Catalunya. 10a EDICIÓ / Novetats KIT DIGITAL. Incorporem un Agent Digitalitzadors a la llista! / Reempresa / Posa't en contacte amb l'OFEM. ( Gener)

 

________________________________________________________________

 

Butlletins digitals any 2022:

- BUTLLETINS DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DEL MOIANÈS (SOM) , de FORMACIÓ i d'INTERÈS PER LES PERSONES​ - Any 2022

 • Formació ocupacional i oferta pública d’ocupació - La formació ocupacional torna al Moianès! Forma't en l'àmbit administratiu! / El consell comarcal del Moianès ha obert una convocatòria per una plaça d'administratiu/iva / El consell comarcal del  Moianès ha obert una convocatora per la cobertura d'una plaça d'arquitecte/a. (Gener)
 • Oferta pública d’ocupació i formació - S'obre un procés selectiu per a la construcció d'una borsa de treball comarcal d'administratiu/ives (C1) / Procés selectiu urgent per proveir un lloc d'arquitecte/a tècnic/a (A2) i constitució d'una brosa de treball comarcal  / Procés selectiu per a la contractació de dos tècnics/ques de grau mitjà de desenvolupament local i constitució d'una borsa de treball per consell comarcal del Moianés / Nòmines i seguretat social - Formació continua (Institut Jaume Viladoms)  / Maneig de càrregues i mobilització de pacients - Formació continua (Institut Jaume Viladoms) / Millorem el sòl pèlvic a Monistrol de Calders / Xerrades espai família: Primers auxiliars en salut mental / Com trobar finançament a nous projectes? / Licitacions en línia: et vols presentar a un concurs de cintractació pública. Saps què és el reli? Utilizació simple i espesifica de la factura electrònica / La màgia de l'efecte vitamina. Entrenar la il·lusió i mantenir l'espurna vital / 11Consell de màrqueting per iniciar el teu negoci en moments de canvi.( Desembre)
 • Subvencions i formació de la setmana  - Rehabilitar és estavlir: sessió informativa dels ajuts per a la rehabilitació Next Generation / Curs auxiliar de la llar de Castellterçol / El lleure en les necessitats educatives especials - Formació continua / 30 Plus - Subvencions per la contractació de persones de 30 anys i més en situació d'atur / Italià per treballar! / Precessador de textos i fulls de càlcul: aprenem ofimàtica! a Collsuspina / Francès per treballar! / Preparacoó de nivell de català A2 / Alfabetització digital: iniciació a la informàtica a Monistrol de Calders / Preparació per la prova actic nivell bàsic a Castellterçol. (Novembre)
 • La formació de la setmana al Moianès  - Objectiu trobar feina! / Alfabetització digital: iniciació a la informàtica a Monistrol de Calders / Preparació per la prova actic nivell bàsic a Castellterçol / Preparació per la prova actic nivell mitjà a l'Estany / Precessador de textos i full de càlcul: aprenem ofimàtica! a Collsuspina / Preparació de nivell de catlà A2 / Preparació de nivell de català C2 online! / Francès per treballa! / Itelià per treballar! / Com funcina la finestreta única empresarial? / Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci. (Octubre)
 • Oferta pública d’ocupació - Procés selectiu per la construció d'una borsa de treball comarcal de personal administratiu C1 / L'Ajuntament de Calders ha obert un procés selectiu per la construció d'una borsa de treball de personal tècnic mig de gestió.(Octubre)
 • Forma’t per obtenir títols oficials en l’àmbit administratiu! - Forma't per obtenir títols oficials en l'àmbit administratiu! (Setembre)
 • Formacio juny- juliol. Forma’t al Moianès! - El Moianès Ve de Gust cap a la digitalització / Escola d'Emprenedors del Moianès. (Juny - Juliol)
 • Convocatòries de personal del Consell Comarcal, Formació, Reempresa  - Procés selectiu per a la selecció de 7 persones en el marc del Programa Treball i Formació / Procés selectiu de dues places d'administratiu/iva i constitució d'una borsa de treball / Procés selectiu per a la constitució de diferents borses de treball de perfils tècnics de l'Area de Territori / Consulta les ofertes de feina del SOM / Càpsules formatives d'àmbit cultural. (Maig - Juny)
 • Convocatòries de processos selectius vigents, ofertes de feina, formació i activitats - Convocatòries de processos selectius vigents del Consell Comarcal i Consorci del Moianè / Consulta les ofertes de feina del SOM / Formació per a persones emprenedores i empreses / Viu l'Ecomuseu del Moianès per Setmana Santa / Concurs de dibuix infantil per Sant Jordi - Sant Jordi amb la cultura popular del Moianès / Xerrades de Salut. (Abril - Maig)
 • Programa formació professional ocupacional dual/ Convocatòries públiques del Consell i Consorci del Moianès / Ofertes de feina del SOM - Convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a la selecció de 10 persones beneficiàries - Programa Formació Professional Ocupacional Dual / Convocatòria pública, mitjançant concurs- oposició lliure i procediment de màxima urgència, del procés selectiu per a la constitució de diferents borses de treball de perfils tècnics en l'àmbit de promoció econòmica / Convocatòria del procés selectiu cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A D'ADMINISTRACIÓ GENERAL (A1) i provisió definitiva del lloc de treball de TÈCNIC/A DE SERVEIS ECONÒMICS, mitjançant concurs oposició lliure i constitució de borsa de treball comarcal / Ofertes de feina del servei del Moianès / Ofertes de treball OTG Manresa.(Març)
 • Subvencions per la contractació i formació ocupacional  -  El sou subvenciona contrastes d'1 any per persones de 20 anys o més en situació d'atur / El sou subvenciona contractes d'1 any per joves d'entre 16 i 29 anys en sutuació d'atur / El sou subvenciona contractes de pràctiques d'1 any per joves d'entre 16 i 29 anys en sutuació d'atur / Torna la formació ocupacional al Moianès / ADGG0408 Operacions auxiliars de serveis administratius i generals / ADGD0308 Activitats de gestió administrativa. (Gener)

- BUTLLETINS PER A EMPRENEDORS I EMPRESES - Any 2022

 • Ajuts per a les empreses i autònoms, formacions i informació d’interès - Ajut destinat a la promoció i el foment de la venda de proximitat / Ajuts per contractar persones joves a través del Programa “La Caixa” Feina Jove (2022) / 30 PLUS - Subvencions per la contractació de persones de 30 anys i més en situació d'atur / Novetats KIT DIGITAL al Moianès! Informa’t sobre QUI SÓN els Agents Digitalitzadors acreditats del Moianès / NOU · Impost d’Equitat Intergeneracional / Ajuts per a projectes de foment de l’economia circular / Formació Transició productiva cap a l’economia verda i digital / Posa't al dia i forma't amb l'OFEM / Formació i acompanyament en l'elaboració del PROTOCOL i del PLA D'IGUALTAT de la teva empresa / Recordatori Ajudes del KIT DIGITAL / QUEDA’T a la Catalunya Central 2023 / Reempresa.
 • Ajuts disponibles per autònoms i empreses en contractacions de personal i en transformació digital / Formació - Obert el període de sol·licituds del PROGRAMA TU+1. Ajut a autònoms per a la contractació d’un treballador/a / 30 PLUS - Subvencions per la contractació de persones de 30 anys i més en situació d'atur / Obert el període de sol·licituds 3a Convocatòria del KIT DIGITAL per empreses de 0 a 2 treballadors / Posa't al dia i forma't amb l'OFEM / Nòmines i seguretat social - Formació continua (Institut Jaume Viladoms).
 • Subvencions, formació i altres informacions per empreses - Cirs: L'exel per la gestió d'un prime (8 hores) / Xerrada informativa sobre la propera convocatòria leader / Curs : Aspectes fiscals i compatibles que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci (8 hores) / Xerrasa Guaya competitivitat aplicnt objectius de desenvolupament sostenible - presentació de la guia de les empreses del Moianès / Curs: Crea una botiga online per al teu negoci (15 hores) / Curs : Taller pràctic d'instagram.
 • Formacions, subvencions i altres informacions per empreses  - El Moianès Ve de Gust cap a la digitalització / La cooperativa, un model viable pel nostre projecte? / Programa formatiu per a la digitalització del comerç / Subvencions per obrir nous negocis / Subvencions per al procés de transformació digital a les empreses / Ajuts a la contractació de persones amb discapacitat, en risc d'exclusió o beneficiàries de la renda garantida de ciutadania 2022 / Ajuts solvència empresarial: certificats sobre imports rebuts / Guia ràpida: Què han de saber les empreses sobre...? / Programa Erasmus Joves Emprenedors / Programa Neotec 2022.
 • Ajudes pel sector agrícola i ramader / ajudes per l’adquisició de vehicles elèctrics particulars i empreses / ajuts per la contractació de persones nouvingudes extracomunitàries / web de les ajudes dels fons europeus Next Generation / Finançament i premi per a dones innovadores - Noves CONVOCATÒRIES D’AJUTS pel sector agrícola i ramader / Per si estàs pensant en adquirir un vehicle elèctric, ja sigui com a particular o com empresa / Si ets una PIME que vol créixer... Participa en el programa ACCELERA el creixement / Ajuts projecte "Queda't a la Catalunya central" 2022 / WEB dels FONS EUROPEUS NEXT GENERATION de Catalunya: convocatòria d’ajuts i subvencions / Premi de la UE per a Dones Innovadore / Necessites finançament pels teus projectes d’emprenedoria digital?.
 • Convocatòries de personal del Consell Comarcal, Formació, Reempresa - Procés selectiu per a la selecció de 7 persones en el marc del Programa Treball i Formació / Procés selectiu de dues places d'administratiu/iva i constitució d'una borsa de treball / Procés selectiu per a la constitució de diferents borses de treball de perfils tècnics de l'Area de Territori / Consulta les ofertes de feina del SOM / Càpsules formatives d'àmbit cultural.
 • Ajudes programa kit digital, SOS Mentoring per les empreses / cursos març 2022  - Publicada la primera convocatòria del programa kit digital dirigida a empreses entre 10 i 49 treballadors / Programa de voluntariat per selvar petites empreses / Curs "No em paguen! Ara que faig ?" / Curs "Com adeptar la meva empresa al RGPD: protecció de dades".
 • Butlletí empresarial Febrer 2022 - Subvencions per a la contratació de joves / Subvencions per a la contratació de persones majors de 30 anys / Kit digital / Prèstec bonificat per a inversions de renovació d'establiments turístics / Programa sos mentoring.

 

________________________________________________________________

 

Butlletins digitals any 2021:

- BUTLLETINS DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DEL MOIANÈS (SOM) , de FORMACIÓ i d'INTERÈS PER LES PERSONES​ - Any 2021

 • Resultats Consell Comarcal del Moianes- any 2020/ Forma’t al Moianès setembre – desembre - Moianès 42 - Butlletí del Consell Comarcal del Moianès / Resultats any 2020 per municipis / Programació formativa per l'últim trimestre - Any 2021 / 
 • Ofertes de feina i formació - "El món necessita persones com tu!" Vine a la xerrada de presentació de la fromació / Manipulador d'aliments per persones treballadores del sector alimentari / Som + eines de recerca de feina: el curriculum, canals de recerca de feina i l'entrevista de selecció / Sector econòmics i oportunitats professionals al Moianès / Sessió de presentació del projecte noves oportunitats per a joves / Com reduir la por a emprendre / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Setembre)
 • Ofertes de feina i formació - Usos del certificat digital / Elevator Pitch - aprèn a vendre't en els processos de selecció / Formació professionalitzadora per agents del sector cultural / RENOVA'T: buscar feina a partir dels 50! / VULL FER-ME AUTÒNOM/A - sessió informativa per a persones emprenedores / El telèfon com a eina de recerca de feina / Setmana de la sostenibilitat i la responsabilitat social al Moianès / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Setembre)
 • Ofertes de feina i formació - Torna l'escola d'emprenedors del Moianès / Reaprendre amb l'atenció  centrada en la persona / Setmana de les cuses - Al Moianès ens cuidem! / Cuidar el planeta des dels fogons a càrrec d'Ada Parellada / Renovació teòrica del certificat de carretons elevadors (Norma UNE 58451) / Forma't en idiomes! Anglès, francès i italià / Formació el Moianés ve de gust! Productes de la terra / Ofertes de feina de la setmana / Projectes culturals i educació / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any, (Setembre)
 • Ofertes de feina i formació - Com fer visites guiades a les explotacions agroalimentàries / Formació agents de salut juvenil / Curs d'informàtica nivell bàsic: preparació per la prova actic / Curs d'informàtica nivell mitjà: prparació per la prova actic / Vacances alternatives / Com parlar en públic a càrrec d'Enric Bastardes / Seguretat a internet i dispositius mòbils / Preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mig i superior / Formació per al sector cultural: Disseny de la proposta de valor i relació amb els públics / Convocatòria procés selectiu plaça tècnic/a d'administració general (A1) i provisió definitiva de lloc de treball de jurista / Ofertes de feina de la setmana ( Ja tenim aquí la programació fromativa per l'últim trimestre de l'any. (Octubre)
 • Ofertes de feina i formació - Curs d'informàtica nivell bàsic: Preparació per la prova actic / Decàleg de bones pràctiques pels primers anys de vida d'una empresa / Com parlar en públic a càrrec d'Enric Bastardes / Jove, busques habitació? / Cirs d'informàtica tinc nivell mitjà: preparació per la prova actic / L'entrevista de feinsa / El telèfon mòbil com a eina de recerca de feina / Preparació a les proves d'accés a cilce formatiu de grau mig i superior / Convocatòria procès selectiru plça tècnic/a d'administració general (A1) i provisió definitiva de lloc de treball de jurista / El consorci del Moianès gestiona un nou programa 30 plus / Ofertes de feina de la setmana / Formaciò per al sector cultural: Disseny de la proposta de valor i relació amb els públics / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Octubre)
 • Ofertes de feina i formació - El consell comarcal del Moianès obre convocatòria de selecció d'una perosna jove beneficiària de garantia juvenil per ser contractada en pràcriques durant 6 mesos, i constitució de borsa de suplents per realitzar tasques de suport administratiu / Sessió formativa sobre els tràmits que s'han de fer per passar de la producció convencional a la produció ecològica / Com posar preu als productes o serveis / Usos del certificat digital / Motivació i recerca de feina / Sessions informatives per als emprenedors: Vull fer-me autònom / Seguretat a internet i dispositius mòbils / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Octubre)
 • Ofertes de feina i formació - Convocatòria del procés selectiu per a cobrir interinament el lloc de treball agrupat d'intervenció del consell comarcal del Moianès / Convocatòria de procés selectiu per a cobrir una plaça d'enginyer/A tècnic/a pel consell comercal del Moianès / Elevator pitch - aprèn a vendre't en els processos de selecció / Aspectes fiscals i compatibles que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci / Manipuladors d'aliments per persones traballadors del sector alimentari / Curriculum vitae / Produ cció d'esdeveniments culturals i el seu marc normatiu / Sefuretat a internet i dispositius mòbils / Escola de competències: Utilitza tot el teu potencial! / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Octubre)
 • Ofertes de feina i formació - Seguretat a internet i dispositius móbils / Disseny de la proposta de valor i relació amb els públics / Requisits legals i fiscals per vendre online / Treball en equip i cooperació / Escola de competències: Utilitza tot el teu potencial! / Sectors econòmics i oportunitats professionals al Moianès / Taller d'autocura per a treballedors de la llar i cuidadors professionals: Cuidar-se per cuidar! / Cicle de xerrades de consum al Moianès / Convocatòria del procés selectiu per a cobrir interinament el lloc de treball agrupat d'intervenció del consell comarcal del Moianès / Convocatòria del procés selectiu per cobrir una plaça d'enginyer/a tècnic/a per consell comarcal del Moianès / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Novembre)
 • Ofertes de feina i formació - Com saber què dir quant estàs davant el client? / Taller d'autocura per a treballadors de la llar i cuidadores professionals: cuidar.se per cuidar! / Iniciativa i lideratge: escola de competències / Canals de recerca de feina/ Nova tarificació del subministrement elèctronic: comm ens afecta a la factura / Festa viu l'ecomuseu granera 2021! / Quinzena de la digitalització empresarial al Moianès / Convocatòria del procés selectiu per a cobrir interinament al lloc de treball agrupat d'intervenció del consell comarcal del Moianès / Convocatòria de procés selectoi per a cobrir una plaça d'enginyer/a tèconic/a per consell comarcal del Moianès / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Novembre)
 • Ofertes de feina i formació - En què consisteix el virtual shopping a càrrec de Lluís Serra / Escape Room: supera un procés de selecció i descobreix les teves competències! / Comerç electrònic i moneda digital a càrrec de Lluís Serra / Planificació i organització / Qui veu el meu perfil a les xarxes socials / Cibereguratat i teletreball a les empreses a càrrec d'Oshkar Pereira / El telèfon mòbil com a eina de recerca de feina / Certificat digital: què és i com funciona? / Com saber què dir quant estàs devant el client? / Finançament públic dels projectes culturals / Cicle de xerrades "Espai família" / Festa viu l'ecomuseu a granera 2021! / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de lany. (Novembre)
 • Ofertes de feina i formació - Certificat digital: Què és i com funciona? / Finançament públic dels projectes culturals / Xerrasa "Assetjament entre infants: Com actuem com a família?" / Eines de comunicació / Virtual shopping, comerç electrònic i moneda digital / L'entrevista de feina / Compres segures per internet / Usos del certificat digital / Mou-te pel Moianès! / Vine a cònèixer el consell de la gent gran del Moianès / Iniciació a la programació d'apps / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Novembre)
 • Ofertes de feina i formació - Com funciona la finestra única empresarial? / Mnipulador d'aliments per persona treballadora del sector alimentari / Iniciació a la programació d'apps / Finançament privat dels projectes culturals / Finances bàsiques per persones emprenadores / Xerrada "Ciberassatjament" / Intel·ligèencia emocional: Escola de competències / Som oportunitats: Aproximació a l'entorn productiu / Curs de monitors/es d'activitats de lleure / El Consell Comarcal i el Cpncorci del Moianès covoquen un procès selectiu per la creació d'una borsa de treball de desenvolupament econòmic / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Novembre)
 • Ofertes de feina i formació -  OTF: Objectiu trobar feina! / Consum responsable i sostenibe: Què hem de tenir en compte! Xerrada Oficina de Consum / Curs de monitors/es d'activitats de lleure / Vine a cònèixer el consell de la gent gran del Moianès / Com funcina la finestreta única empresarial? / Certificat digital de entitats / Habilitats socials per a la recerca de feina / Autocionsum energètic i comunitats energètiques / ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per 'últim trimestre de l'any. (Desembre)
 • Ofertes de feina i formació - Com funciona la finestra única empresarial? / Certificats digitals per entitats / Habilitats socials per a ña recerca de feina / Usos del certificat digital / Autoconsum energètic i comunitats energètiques / OTF: Objectiu trobarfeina! en línia / Xerrada "Com acompanyar a la consumicció d'identitats i gèneres lliures / Consum responsable i sostenible: Què hem de tenir en compte! Xerrada oficina de Consum / Session informativa per emprenadors: Vull fer-me autònom / Xerrada "Com entendre les relacions sexoafectives els nostres fills i filles? Espai Família. / Ofertes de feina de la setmana / Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Desembre)
 • Ofertes de feina, formació i activitats - Xerrada "Les begudes energètiques i els seus efectes" - Espai Famíliar / Escape room d'exterior: jove, t'hi apuntes / Bubble Football a Castellterçol / Fires de Nadal al Moianès / Festival CCMoianès cultura inquieta - Darreres actuacions / L'Icaen presenta els ajuts a l'autoconsum i l'emmagazematge amb fonts d'energia renovables i al a implementació de sistemes tècnics renovables en el sector residencial / Oferta de feina de la setmana / Consulta l'agenda de nadal del Moianès. (Desembre)
 • Formació ocupacional i oferta pública d’ocupació - Torna la formació ocupacional al Moianès / ADGD0308 Activitats de gestió administrativa / ADGG0408 Operacions auxiliars de serveis administratius i generals / El Consell Comarcal del Moianès obre convocatòria per un procés de selecció d¡arquitecte/a tècnic/a i constitució d'una borsa / El Consell Comarcal del Moianès ha obert una convocatória per la contractació temporal de psicòleg/loga EAIA-SIS (Gener)
 • Ajuts, convocatòries i tallers de recerca de feina - Ajut ERTO i contracte fix-discontinu / Acredita't / Enginyer/a tècnic/a / Tallers de recerca de feina / Nivell de coneixements informàtics (Juliol)
 • Aquest estiu Forma't al Moianès! - Formació contínua / Càpsules formatives per al sector cultural i artístic / Curs de cuidador/a / Universitat d'Estiu del Moianès / Curs de manipulador d'aliments 
 • Oferta pública d'ocupació al Moianès i formació continua - Obertura borses de treball comarcals juristes i informàtics / Auxiliar de recepció a l'Ajuntament de Castellterçol / Tècnic/a mig de cultura a l'ajuntament de L'Estany / Formació contínua  ( Juny)
 • Universitat d'Estiu del Moianès i Formació contínua (Juny)
 • Voleu acollir alumnat en pràctiques? Auxiliar administratiu (Maig)
 • Borsa de treball i ajuts - Convocatòria personal tècnic de gestió Ajuntament de Castellterçol / Pràctiques en empreses auxiliar administratiu / Convocatòria Acredita't / Convocatòria subvencions pagament de lloguer (Maig)
 • Memòria d'activitats 2020 de Consell Comarcal i Consorci del Moianès - COVID19 (Abril)
 • Oferta pública d'ocupació i informacions sobre administració electrònica - Procés selectiu del Consell Comarcal per tècnics de l'àrea Serveis a les persones / Mi carpeta ciudadana / ERTO i declaració de Renta ( Abril)
 • Per Sant Jordi, al Moianès... - Taller escriptura creativa / Concurs de dibuix infantil (Abril)
 • Ofertes de feina i subvencions d'habitatge - Places de peó Ajuntament de Monistrol de Calders / Campanya PVI 2021 / Subvencions per al pagament de lloguer per a persones grans (Març)
 • Ofertes de feina i formació - Borsa de treball netejador Ajuntament de Castellterçol / Cursos de formació contínua de l'àmbit educatiu-lleure / Convocatòria Acredita't ( Març)
 • Ofertes de feina del Consell Comarcal del Moianès i altres informacions - Convocatòria dinamitzador/a comunitari/a del Consell Comarcal del Moianès/ Convocatòria tècnic/a de recursos humans del Consell Comarcal del Moianès / Subvencions per a la rehabilitació energètica d'edificis / Projecte Quedat a la Catalunya Central / Borses de treball d'enginyeria i enginyeria informàtica del Consell Comarcal de Moianès ( Febrer)
 • Acreditació de competències en l'àmbit d'atenció a persones en situació de dependència - Convocatòria Acredita't (Febrer 2021)
 • Notícies importants! Ajuts econòmics, acreditació de competències, borses de treball i subvencions per a la contractació - Ajut extraordinari ERTO i contracte fix-discontinu / Convocatòria Acredita't / Borses de treball Consell Comarcal / subvenció per la contractació de persones majors de 45 anys (Febrer 2021)

 

- BUTLLETINS PER A EMPRENEDORS I EMPRESES - Any 2021

 • Convocatòries de subvencions obertes: professionals del sector cultural i artístic / Entitats i associacions - Convocatòria d'ajuts econòmics per als i les professionals culturals i artístics del Moianès / Convocatòria per la concessió de subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats sense ànim de lucre. 
 • Programació formativa setembre – Ja tenim aquí la programació formativa per l'últim trimestre de l'any. (Desembre)
 • Resultats Consell Comarcal del Moianes - any 2020 / Forma’t al Moianès setembre - desembre 2021 – Moianès 42 - Butlletí del Consell Comarcal del Moianès / Resultats any 2020 per municipis / Programació formativa per l'últim trimestre - Any 2021. (Desembre)
 • Programes i ajuts per les empreses - Ajuts Leader 2021 / Programa SOS Mentoring / Ajuts next generation: Subvencions d'estalvi energètic / Ajuts next generation: Renovació flota vehicles / Reempresa: Negocis en traspàs a la comarca del moianès / Augment salari mínim interprofessional / II Cicle de Jornades de Descarbonització de la indústria / Programa Dona Reinventa't. (Octubre)
 • Informació, programes i ajuts per les empreses - Ajut ERTO i persones amb contracte fix-discontinu / Programa 30 Plus / Programa SOS Mentoring / Premi alimentem el món / Tallers de participació territorial de l'Agenda rural de Catalunya / Subvencions per a la transformació digital de les empreses / Ajuts i subvencions per autònoms i empreses ( Juliol)
 • Memòria d'activitats 2020 de Consell Comarcal i Consorci del Moianès - COVID19 (Abril)
 • Butlletí empresarial Abril 2021 - Programa Accelera el creixement / El Moianès ve taaaan de gust! / Canvis en normativa de cookies / Pla de formació Eines digitals postCovid/ Reempresa (Abril)
 • Butlletí empresarial Abril 2021 - Subvenció per a Pimes i Persones treballadores autònomes del Moianès / Cupons a la competitivat empresarial / Programa EmpleoJoven de CaixaBank / Programa Icex-Next Exportació / Programa Pla de Viabilitat empresarial ( Abril)
 • Butlletí empreses Març 2021 - Sessió informativa indústria 4.0 / Jornada Brexit / Línia de préstecs Institut Català de Finances / Ajuts a empreses i autònoms per al suport de la solvència / Programa Consolida't per autònoms (Març )
 • Butlletí especial concurs i premis per empreses Març 2021- Concurs d'innovació BCN Smart Rural / Premi PITA 2021 / Premi rural APPS / Concurs Smartcatalonia challenge (Març)
 • Butlletí empresarial Febrer 2021 - Subvencions per a rehabilitació energètica d'edificis / Ajudes ciberseguretat en les Pimes / Subvenció per a la contractació de persones majors de 45 anys en situació d'atur / Pròrroga dels ajuts per autònoms / Resum d'ajudes i recursos aprovats pel govern espanyol vigents / Recull de recursos d'empreses aprovats per la Generalitat / Ajuda per posar el negoci on-line (Febrer)
 • Subvencions i ajuts per a empreses Gener 2021 - Es prorroguen els ERTO fins a 31 de maig / Ajuts extraordinaris al sector del comerç al detall de productes no essencials / Préstecs per a projectes d'inversió industrial / Préstecs per a projectes d'inversió en allotjaments turístics / Subvencions per a projectes de foment de l'economia circular (Gener)

________________________________________________________________

 

Butlletins digitals any 2020: 

- BUTLLETINS DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DEL MOIANÈS (SOM) , de FORMACIÓ i d'INTERÈS PER LES PERSONES​

 • Convocatòries públiques del Consell Comarcal del Moianès: dos tècnics/iques de grau mitjà de desenbvolupament local i estratègic per l'execució, coordinació i seguiment del Pla de reactivació socioeconòmica COVID-19 / un tècnic/a de grau mirjà de desenvolupament local i estratègic per elaborar el Pla de reactivació socioeconòmica COVID-19 / Creació d'una borsa de treball de treballadors/es socials o habilitats/ades / Convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/ques o graduats/ades en Enginyería (subgrup A2).
 • Universitat d'Estiu del Moianès: Programa formatiu de la Universitat d'Estiu del Moianès - Universitat d'Estiu Ramon Llull 2020: Curs de Patrimoni històric / Curs de descoberta de la vegetació, fauna i geologia del Moianès / Taula rodona: Vire amb el coronavirus.
 • Convocatòries públiques del Consell Comarcal del Moianès: Convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de diplomats/ades en Educació social o habitlitats/ades / Convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball d'integradors/es socials / Convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball d'arquitectes / Convocatòria pública per a la selecció i provisió, com a funcionari interí, de la plaça d'arquitecte/a tècnic/a o equivalent.
 • Covid-19 - Ajut extraordinari per a les despeses de primera necessitat - Formació i treball d'atenció a la gent gran.
  Ajut de 200 € per a les despeses de primera necessitat - Formació on line d'atenció a la gent gran - Borsa del SOM de professionals del Moianès COVID19
 • Covid-19 Ajudes de lloguer i borsa de professionals
  Apartat amb informació relativa al COVID-19 a la web del Consell Comarca del Moianès - Mesures extraordinàries i especials sobre el lloguer de la vivenda habitual - Borsa de professionals del Moianès COVID-19.
 • Butlletí del mes de març del 2020 (IIII)
  El SOM crea una borsa de professionals per atendre a les persones en situació de dependència - Moratòria de deute hipotecari per l’adquisició d’habitatge habitual.
 • Butlletí del mes de març del 2020 (III)
  Infomació del SOC davant la crisi sanitària ocasionada pel COVID19.
 • Butlletí del mes de març del 2020 (I)
  Procés de selecció per a la contractació d’un/a tècnic/a dinamitzador comunitari i la creació d’una borsa de treball - Procés de selecció per a la contractació d’un/a tècnic/a de cultura i patrimoni i la creació d’una borsa de treball - Procés de selecció per a la contractació d’un/a peó de suport a la brigada d’obres a Monistrol de Calders - Convocatòria pública per a la selecció i provisió, com a funcionari interí, de la plaça d'administratiu/va C1 - Convocatòria pública per a la selecció i provisió, com a funcionari interí per programa, d'un enginyer/a tècnic/a en Informàtica i TICs o graduat/da en Informàtica o equivalent - Consulta les ofertes de feina del SOM.
 • Butlletí del mes de febrer del 2020
  Convocatòria pública per a la selecció i provisió, com a funcionari interí, de la plaça d'administratiu/va C1 - Convocatòria pública per a la selecció i provisió, com a funcionari interí per programa, d'un enginyer/a tècnic/a en Informàtica i TICs o graduat/da en Informàtica o equivalent.
 • Formació - Convocatòria Pública - Xerrada
  Curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil - Convocatòria pública per a la selecció i provisió, com a funcionari interí, de la plaça de tècnic/a superior de serveis econòmics - Xerrada: Pau com a base de la vida. 
   

- BUTLLETINS PER A EMPRENEDORS I EMPRESES

 • Notícies i informació per a les empreses - Calendari Festes locals / Mesures econòmiques i socials per a empreses i autònoms / línia avals per a inversió i liquiditat  / Tramitació telemàtica de la legalització de llibres de cooperatives - Desembre 2020
 • Programa Reempresa al Moianès - Negocis al Moianès - Desembre 2020
 • Butlletí ajudes i subvencions per a les empreses - Nova línia d'ajuts a empreses i autònoms del sector turístic / Els nous fons europeus- quan i com arribaran a les Pimes? / Programa indústria 4.0. Aportació de solucions específiques pel sector industrial / Programa de cupons a la internacionalització / Convocatòries d'ajudes vigents d'àmbit cultural / Noves mesures per contenir els brots de Covid-19 / Guia sobre la protecció de dades adreçada als comerciants. 
 • On line: Festa Viu l'Ecomuseu a Sant Quirze Safaja - Festa on line 14 i 15 de novembre 
 • Butlletí empresarial: Subvencions i ajudes - Nova línia d'ajudes per a les persones treballadores autònomes / Ajudes destinades a l'àmbit cultural / Microcrèdits de 15.000 € per a micropimes i autònoms afectats per les mesures Covid-19 / Ajuts per instal·lacions de generació elèctrica amb fonts renovables / Formació: què necessita la meva empresa per presentar-se a una licitació pública / Informe sobre l'estudi de l'impacte de la covid-19 en el teixit empresarial del Moianès 2020 / Els punts claus en la nova regulació del teletreball
 • Butlletí informatiu empresarial: Ajudes, programes i formació - Subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la Covid19 / La Generaltiat aprova un Decret-Llei per rebaixar els lloguer dels locals / Noves mesures de suport a les persones treballadores autònomes / Cerquem mentors que ens puguin ajudar en el programa Sos Mentoring / Formació per les empreses
 • Formació, ajudes i altra informació per emprenedors i empreses: Formació on-line juny - Ajuts per les empreses i autònoms per al mateniment de llocs de treball - Programa Accelera el Creixment: especial PostCovid19 - Modificacions que es realitzin sobre els ERTO en la reincorporació progressiva a l'activitat - 2a convocatòria Cupons d'Innovació BCN Smart Rural - Participa en l'Smart Catalonia Challenge amb ARCA - Festa del Riu.
 • Ajuts comerç i d'altra informació per a les empreses - Covid19
  Subvencions en l'àmbit de comerç - COVID 19- Guia informativa sobre les mesures econòmiques aprovades per ajudar a mitigar els efectes de la Covid-19 - Jornades tècniques en línia pel sector ramader, agrícola, productes de la terra - convocatòria d'ajuts per al foment de la millora de la competitivitat de les cooperatives i altres entitats associatives agràries - Bases reguladores de la línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes de renovació dels establiments d'allotjament turístic de Catalunya.
 • Ajuts turisme i informació per a les empreses - Covid19
  Subvencions pel sector turístic COVID-19 - El Govern aprova ajornar els impostos del dia 20 d'abril al dia 20 de maig, de Pimes i autònoms amb una facturació inferior a 600 mil euros - S'eleva la quantia ajornable a la seguretat social sense garanties - Recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l'efecte del Coronavirus - Llista resum de l'afectació de l'estat d'alarma en els tràmits tributaris.
 • Mesures econòmiques per mitigar els efectes del Covid-19
  Apartat amb informació relativa al COVID-19 a la web del Consell Comarca del Moianès - Guia informativa sobre les mesures econòmiques aprovades per mitigar els efectes del COVID-19 - Mesures de finançament per les empreses davant els efectes del coronavirus - Més ajuts: Pluges torrencials i riuades i efectes del temporal Glòria.
 • Ajudes i informació d'interès pels autònoms/es en relació a la Covid-19
  Ajuts per a les persones treballadores autònomes - COVID 19 - Moratòria de deute hipotecari - Conferència d'interès: Actualització de mesures i novetats COVID19 per autònoms i empreses.
 • Guia informativa sobre les mesures econòmiques aprovades per mitigar els efectes del Covid-19
  Guia informativa sobre les mesures econòmiques aprovades per mitigar els efectes del COVID -19.
 • Notícies destacades Empresa - Febrer i març 2020
  Entra en vigor el tractat de lliure comerç entre la Unió Europea i el Japó - Posada en marxa de la 9a edició del Programa “Accelera el Creixement” - Estudi de l’estructura empresarial de la demarcació de Barcelona 2019, de la DIBA, i amb la col·laboració de la xarxa d’observatoris del desenvolupament econòmic local - Reempresa salva més de 620 empreses catalanes durant el 2019 - El Moianès presenta 6 propostes als ajuts Leader en la nova convocatòria - Premi europeu per a Dones innovadores 2020.
 • Notícies destacades Empresa - Gener 2020
  S'incrementa el salari mínim a 950 euros - Préstecs per a la realització d’inversions sostenibles i respectuoses amb el medi ambient - El Consell Comarcal i el Consorci inicien un servei d’assessorament que fomenta la contractació de persones nouvingudes - Subvenció Programa "Queda't a la Catalunya Central" - Servei d’assessorament i acompanyament en la tramitació de subvencions - Seminari sobre “Lideratge col·laboratiu i transformacional”.
   

____________________________

Butlletins digitals any 2019: 

- BUTLLETINS GENERALS

- BUTLLETINS DEL SERVEI D'OCUPACIÓ DEL MOIANÈS (SOM)

- BUTLLETINS PER A EMPRENEDORS I EMPRESES

 

 

Darrera actualització: 15.02.2023 | 15:02
Darrera actualització: 15.02.2023 | 15:02