Taller de productivitat i gestió del temps

Dijous, 23 de novembre de 2023 de 09:00 a 13:00

A càrrec de Marc Barà 

Inscripcions clicant en aquest enllaç: https://forms.gle/7Fgf7ohrcmkEXPT27 en l'apartat "Formació per a persones emprenedores i empreses" o bé al correu: cpmm.ofem@diba.cat

 

PERFIL PARTICIPANTS

Empresaris, directius, emprenedors i treballadors freelance que han d’atendre molts projectes i problemes alhora, amb el mínim temps disponible.

DESCRIPCIÓ

En l'entorn professional actual, la quantitat d'informació i les seves múltiples fonts, i la diversitat de tasques a atendre, s'han convertit en un problema de gran magnitud per a tot professional. Múltiples comptes de correu, saturació de correu electrònic, desenes de canals d'informació a considerar, interrupcions, mala organització, etc., condueixen a problemes de baixa productivitat, estrès, mala gestió de la informació, baixa concentració i finalment posen en perill les nostres prestacions com a professionals.

Hem de posar més èmfasi en les tasques a completar, dedicar temps de qualitat a la planificació, evitar mals hàbits i manca de prioritats, i tenir un conjunt d'eines senzilles però efectives per afrontar aquests reptes.

En aquest curs s'ofereix una metodologia concreta, basada en eines d'ús senzill, per combatre aquesta situació i augmentar el rendiment i, per tant, el nostre valor. El curs es centra en l'àmbit professional, encara que són eines d'ús també en l'àmbit personal.

OBJECTIUS

  • Saber identificar la problemàtica i com ens afecta.
  • Aprendre eines d'anàlisi de prioritats.
  • Conèixer quins reptes tenim pel que fa a l'ús del temps i escriure plans de prioritats.
  • Aprendre i posar en pràctica un mètode concret de gestió del temps.
  • Aprendre a usar eines digitals que ens ajudin.

 

Pots consultar tot el CONTINGUT de la formació en el següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1hHKh1kKNHzEkimLG2AOXI3QbaSbJIxdR?usp=drive_link

 

Quin cost té:

gratuït

Adreça:

Can Carner - Moià

Darrera actualització: 8.11.2023 | 17:42