Servei d'Atenció Integral LGTBI + (SAI)

  • El SAI LGTBI+ és un servei d'atenció integral a la diversitat sexual, afectiva i de gènere. És un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir la LGTBIfòbia. Aquest recurs vol donar resposta tant a aquestes situacions de discriminació i denúncia com a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport, informació i derivació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.

El SAI està adherit a la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral de Catalunya i en coordinació amb la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

 

A qui va adreçat?

A tota la ciutadania i, en especial, a aquelles persones del col·lectiu LGTBI+ (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, intersexuals o altres) que han patit, pateixen o estan en risc de patir alguna situació de discriminació per motius d’orientació sexual, expressió o identitat de gènere.

 

Què ofereix?

-              Atenció, informació i assessorament personalitzat relacionats amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

-              Acompanyament per presentar incidències o denúncies relacionades amb situacions de discriminació.

-              Informació i difusió de recursos LGTBI+.

-              Gestió i tramitació de canvi de nom a la targeta sanitària i informació sobre el canvi de nom a altres documents.

 

Servei gratuït i confidencial.

 

Normativa:  Llei 11/2014 de 10 d’octubre

 

  • Horaris d'atenció: Cal demanar cita prèvia.
  • Telèfon: 93 820 80 00 - Àrea de Serveis a les Persones del Consell
  • ccmn.igualtat@ccmoianes.cat
Darrera actualització: 10.05.2023 | 20:44