Productes i Serveis de l'Observatori

A continuació trobareu els productes més destacats de l'Observatori Estratègic del Moianès .

L'Observatori Estratègic del Moianès també ofereix el Servei d'atenció de consultes, amb la finalitat d'atendre les demandes i elaborar els documents i les dades en funció de la demanda. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica:  ccmn.observatori@ccmoianes.catobé al telèfon: 93 820 80 00

___________

OBSERVATORI - COVID19

El Consell Comarcal del Moianès, en col·laboració amb l'empresa Activa Prospect, està treballant en l'elaboració d'uns informes de caràcter mensual amb la finalitat d'obtenir una informació objectiva i actualitzada sobre l'impacte a l'economia del Moianès de la covid-19. Aquests informes ens donaran informació per prendre mesures adaptades a les característiques i necessitats de cada territori, amb l'objectiu principal d'ajudar a pal·liar l'impacte social i econòmic de la Covid-19.

Informes publicats ( a finals de mes es publica el del mes anterior): 

 

També adjuntem informació amb les Iniciatives locals de xoc davant l'impacte de la Covid-19

 • Pla d'Acció Territorial del Moianès 2014-2018 30 de gener de 2019

  El Pla d'Acció Territorial del Moianès 2014-2018 defineix un únic pla operatiu que serveix com a instrument de treball on hi ha les línies estratègiques i actuacions dels principals eixos vertebradors dels diferents plans sectorials i estudis que s'han redactat des del Consorci del Moianès. Actualment és el document de referència per assolir el model d'estratègia territorial definida pel Moianès, realitzat a partir dels diferents plans sectorials redactats i de les estratègies sorgides a partir de la realització del procés participatiu "Com volem el Moianès del demà".

 • Diagnosi socioeconòmica i territorial del Moianès 30 de gener de 2019

  Recull socioeconòmic territorial basat en dades provinents de les fonts estadístiques oficials i de les administracions públiques, que permet orientar estratègicament les polítiques de desenvolupament econòmic i social de la comarca. 

 • Polígons industrials del Moianès - Geolocalitzador de polígons 30 de gener de 2019

  Actualització dels cens de les empreses ubicades als polígons dels municipis del Moianès i Geolocalitzador dels PAE i àrees industrials del Moianès.

 • Fulls informatius de l'Observatori Estratègic del Moianès 30 de gener de 2019

  Els fulls OEM inclouen informació específica dels deu municipis del Moianès i del territori centrada amb les dades socioeconòmiques d'actualitat, com per exemple la taxa d'atur, la piràmide de població anual, el creixement demogràfic...

 • Memòries de resultats del Consell Comarcal i el Consorci del Moianès 30 de gener de 2019

  Recull dels resultats quantitatius i qualitatius de tots els serveis i projectes desenvolupats per les entitats: Consell Comarcal del Moianès i Consorci del Moianès. 

 • Memòria de visitants de turisme 30 de gener de 2019

  A continuació trobareu la darrera memòria de visitants als Punts d'informació turístics, espais visitables de l'Ecomuseu i Oficina de turisme del Moianès.

 • Monogràfic de l'índex d'ocupació turística 30 de gener de 2019

  Adjuntem el darrer monogràfic de l'índex d'ocupació turística. 

 • Estudis 30 de gener de 2019

  A continuació, adjuntem els estudis realitzats i aprovats pel Consell Comarcal del Moianès

 • Enllaços d'interès 30 de gener de 2019

  En aquest apartat hi trobareu diferents enllaços d'interès.

Darrera actualització: 05.08.2020 | 14:39
Darrera actualització: 05.08.2020 | 14:39