Notícies

Pàgina 2 de 6
 • 13 de març de 2018 Jornada de treball " Moianès Territori educador"

  Dimarts 13 de març es va celebrar la jornada de treball “Moianes territori educador” per definir els criteris del servei de menjador escolar amb la comunitat educativa.  La jornada es va realtizar a l’Escola de l’Estany amb la participació  dels ajuntaments, ampa’s i les escoles del Moianès. 

 • Consell comarcal del Moianès 9 de març de 2018 Presentació del SIDH - Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge

  La Diptuació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Moainès i el Col·legi d'Advocats de Manresa han presentat el dia 9 de març a la seu del Consell Comarcal del Moianès. E l Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH).

 • Fundació Althaia 9 de març de 2018 Servei Especialitzat de Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

  La Fundació Althaia de Manresa han vingut a presentar el Servei Especialtizat de Salut Mental Discapacitat Intel.lectual que s’ofereix des dels Centres D’atenció Primària. Més  Serveis per les persones.

 • El Moianès amb les dones 7 de març de 2018 Campanya #ladonaquejovullser

  Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, per primer cop el Consell Comarcal del Moianès conjuntament amb les entitats i els ajuntaments de la comarca, han consensuat un eix de reivindicació en la millora de la visibilitat i la representació de les dones al món laboral i a la societat en general.

 • joventut 5 de març de 2018 Taula Comarcal de Joventut

  Ahir ens varem reunir totes les persones que treballem directament amb joventut del Moianès per coordinar-nos en la nostra tasca amb els i les joves. #FEMMOIANÈSJOVE.

  Van participar a aquesta reunió els i les responsables de: Servei de Garantia Juvenil , El Centru de Santa Maria d’Oló, Punt jove Kastell, Punt jove Collsuspina i el Servei de Joventut Comarcal.

 • Consell Comarcal del Moianès 5 de març de 2018 Curs: Tot el que com a electe has de saber de la nova llei de contractes

  La nova Llei de contractes del sector públic (LCSP), aprovada el passat mes d'octubre, és un text que pretén desenvolupar i aplicar diferents directives comunitàries. La nova LCSP comporta afectacions importants, i algunes de gran abast, pels governs locals.

 • 28 de febrer de 2018 Convocatòria del Ple Ordinari de 5 de març de 2018

  El proper Dilluns 5 de març es celebra Ple ordinari del Consell Comarcal del Moianès. El Ple convocat, mitjançant Decret de Presidència 42/2018, pel dilluns dia 26 de febrer de 2018 a les 20:00h va ser anul·lat en motiu de les condicions meteorològiques adverses que es van produir.

 • ccmoianès 16 de febrer de 2018 Primera reunió d'igualtat amb les entitats del Moianès

  Ahir ens vam reunir amb els col·lectius de dones per treballar conjuntament la propera campanya del 8 de Març de 2018. És la primera vegada que es reuneix comarcalment a les entitats per treballar temes d'igualtat, tot i que es pretén convocar aquestes reunions periòdicament per fer més presents les polítiques d'igualtat a la comarca. 

 • 15 de febrer de 2018 Oficina de Serveis tècnics del Moianès

  El Consell Comarcal del Moianès posa a disposició l’oficina de serveis Tècnics del Moianès (OSTEM)

 • 15 de febrer de 2018 El Consell Comarcal entitat certificadora de T-cats i IdCats

  El Consell Comarcal del Moianès pot generar certificats digitals

 • 15 de febrer de 2018 Oficina Comarcal d’informació al consumidor.

  Atenció presencial a les persones que tinguin consultes de consum

 • 15 de febrer de 2018 69 alumnes participen a l’Espai Edu.moianes

  S'ofereix setmanalment als municipis del Moianès

Pàgina 2 de 6
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37