Notícies

 • Avui dia 8 de juny a les 8 del vespre, retransmissió en directe del Ple del Consell Comarcal 8 de juny de 2020

  El podeu seguir en aquest enllaç: https://youtu.be/osMQV360IGw

 • OLH Ajuts de lloguer 2020 27 de maig de 2020

  1. Ajuts lloguer COVID19, per a contribuir a minimitzar l'impacte econòmic i social de la Covid-19. Van dirigits a les persones arrendatàries d’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte econòmic i social de la COVID-19. Es podrà realitzar la sol.licitud a través d’aquest  enllaç  (de moment es suspenen, de forma cautelar, la presentació de sol·licituds d'aquests ajuts, fins que la tramitació i valoració de les sol·licituds ja presentades permetin analitzar la suficiència del crèdit que faci viable la continuació o no de la presentació de noves sol·licituds).

  2. Ajuts per al pagament del lloguer per a l'any 2020 -  oberta la convocatòria .Termini de presentació de sol·licituds: 3 de juliol.

  3. Ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans per a l'any 2020 -  oberta la convocatòria .  Termini de presentació de sol·licituds: 3 de juliol.

 • Quadern infantil d'activitats del Moianès 22 de maig de 2020

  Des del Consell Comarcal i amb la col·laboració de les regidories d'educació i cultura dels Ajuntaments del Moianès, hem elaborat un quadern inantil d'activitats per tots els infants de la nostra comarca, uns autèntics heroïs i heroïnes durant aquest confinament.

  S'ha repartit a totes les llars amb nens i nenes d'entre 3 i 12 anys dels pobles del Moianès! Sinó l'has rebut pots posar-te en contacte amb el Consell Comarcal del Moianès.

 • Moianès, queda't a casa! 12 de maig de 2020

  Els alcaldes i l'alcaldessa del Moianès volen transmetre a tota la població d'aquesta comarca un seguit de missatges importants en aquests moments de COVID. Sobretot, adreçats en aquest procés de desconfinament que en breu ens deixarà passar de la fase 0 a la fase 1; de manera que demanen de forma conjunta que tothom sigui responsable i que aquest esforç col·lectiu es mantingui pel bé de tothom.

  Tots ells agraeixen les actituds cíviques que hem mantingut fins ara, però demanen no abaixar la guàrdia. Si volem preservar la nostra essència de natura, tranquil·litat i benestar a la comarca, hem de mantenir-nos confinats a casa. Sense desplaçaments innecessaris i només aquells que siguin necessaris.

  Junts encoratgen a l'optimisme i recordant que si tots i totes fem bé les coses, ens en sortirem! MOIANÈS, QUEDAT A CASA!

  Clicka aquí per veure el vídeo: Moianès, queda't a casa!

 • Formació on line - Juny 2020 11 de maig de 2020

  Us presentem la programació on-line del Consell Comarcal - Consorci del Moianès per al mes de juny. Segur que hi ha un curs per a tu. Inscriu-te!!

   

   

 • El Departament d'Agricultura estrena El Planter, la nova oficina virtual dedicada als joves que s'incorporen a l'activitat agrària 10 de maig de 2020

  L'oficina vol aglutinar en un únic espai tota la informació sobre la incorporació dels joves al sector agroalimentari i rural, des d'ajuts i formació fins a experiències compartides, suport i assessorament. Coincidint amb la posada en marxa de l'oficina, el Departament ha engegat una campanya a les xarxes amb el lema Fes-te pagès, fes-te pagesa per animar als joves a buscar feina en aquest sector.

   

   

 • Formació en línia: Comunitat virtual de pràctica d'atenció a la gent gran (3h) 29 d'abril de 2020

  Mongràfic formatiu virtual per tenir les nocions necessàries per poder treballar en l'àmbit de serveis a les persones i d'atenció a la gent gran. 

 • Aprovades les bases de les subvencions del 2020 de la Xarxa de Parcs Naturals 27 d'abril de 2020

  Subvencions destinades a finançar despeses que tinguin com a objectiu fomentar les activitats forestals, agrícoles i ramaderes, les activitats d'empreses de serveis, la millora d’habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic,  les activitats d’entitats culturals, cíviques i esportives, i les millores relacionades amb instal·lacions tèrmiques de biomassa i l’eficiència-estalvi energètic en edificis.

 • Forma't com a Tècnic/a en Atenció a persones en situació de Dependència (CFGM) 20 d'abril de 2020

  La jornada de portes obertes serà el 15 de maig a l'institut Moianès. 

 • Entitat de Registre de idcat del CCMoianès. EL CCMoianès posa a disposició del ciutadà la possibilitat de tenir el certificat digital 17 d'abril de 2020

  EL CCMoianès posa a disposició del ciutadà la possibilitat de tenir el certificat digital fent la sol·licitud prèvia al Registre de idcat del CCMoianès.

 • Mapa del coronavirus a Catalunya Mapa del coronavirus a Catalunya 30 de març de 2020

  El Departament de Salut ha posat a disposició de la ciutadania un lloc web per consultar la incidència de casos positius de Covid-19 al territori.

 • Telèfons d'atenció i emergències al Moianès Telèfons d'atenció i emergències al Moianès 26 de març de 2020

  Arran de la situació actual de la pandèmia del COVID-19, el Consell Comarcal del Moianès us facilita els següents números de telèfons que poden ser d'interès per a la ciutadania de la comarca.

Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37