Notícies

 • Millores del transport públic a la comarca 10 de setembre de 2019

  Des del Consell Comarcal del Moianès seguim treballant conjuntament amb el Departament de Territori  i sostenibilitat per les millores del transport públic a la Comarca del Moianès.

  Així com a resultat d’aquests treballs a partir del dia 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar s’estableixen dues millores en el transport públic  de la comarca que podrà beneficiar a més de 30 alumnes de l’institut Moianès.

  Aquestes millores consisteixen amb el següent:

  Primera millora: Hi haurà una expedició que sortirà a les 7.00 h de Caldes de Montbuí, passant a les 7.20 h per Sant Quirze de Safaja i arribant a les 7.55 h a l’INS de Moià. Aquesta passarà per dins de Sant Quirze de Safaja, Castellterçol, Castellcir, Castellterçol i Moià.

  Segona Millora: Es posa una nova expedició que sortirà de Moià a les 15:00 i arribarà a Sant Quirze Safaja a les 15.28 h. Aquesta expedició passarà per dins de Sant Quirze de Safaja.

  La primera millora també ens permetrà connectar amb la línia que surt de Moià cap a Vic a les 8:02h. Veieu document horari de les expedicions.

  De les millores implementades el 12 de setembre de 2017, que consistien en la posada en funcionament de les expedicions Castellterçol – Vic i Castellterçol Manresa hem incrementat l’ús del transport públic a la comarca, incrementant uns 20.000 usuaris en cada línia. Veieu document del quadre evolutiu dels usuaris del transport públic.

 • Anunci del procés selectiu, per màxima urgència, per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2) 6 de setembre de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/ques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès. Termini de presentació: del 23 de juliol al 5 d'agost de 2019.

  Llista provisional d'admesos/exclosos per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria A2.

  Llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per la creació d'una borsa d'enginyers/eres, tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2) i data de la prova.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres (subgrup A2).

 • Atorgament dels ajuts individuals de menjador escolar pel curs 2019-2020 6 de setembre de 2019

  S'obre la convocatòria per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador escolar esmentats pel curs 2019-2020.

  Ampliar els terminis de presentació de sol·licituds d'ajuts individuals de menjador als centres escolars: fins el 7 de juny de 2019.

  - Anunci ajuts individuals de menjador escolar curs 2019/2020 (primera resolució).

   

 • Anunci del procés selectiu per a la selecció per màxima urgència, d'un tècnic/a diplomat/da en educació social o habilitat 31 de juliol de 2019

  Bases específiques que han de regir les proves per a la selecció per màxima urgència, d'un/a tècnic/a diplomat/da en educació social, o habilitat, del Consell Comarcal del Moianès adscrit a l'àrea bàsica de serveis socials i a l'àrea de serveis a les persones del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal de l'àrea de serveis a les persones.

  Llista provisional d'admesos/exclosos i convocatòria de proves selectives per a la selecció d'un/a tècnic/a diplomat/da en educació social, o habilitat, del Consell Comarcal del Moianès, adscrit a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials i a l'Àrea de Serveis a les Persones del Moianès.

  Llista definitiva d'admesos/exclosos de les proves selectives per a la selecció d'un/a tècnic/a diplomat/da en educació social, o habilitat.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública i urgent per la selecció i provisió d'un/a tècnic/a diplomat/da en Educació Social o habilitat.

 • Ple de constitució del Consell Comarcal del Moianès - Legislatura 2019-2023 15 de juliol de 2019

  Convocatòria del Ple extraordinari de constitució del Consell Comarcal del Moianès, convocat mitjançant Decret de Presidència 175/2019, per divendres 19 de juliol de 2019.

 • Anunci del procés selectiu de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de places de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Territori 12 de juliol de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Territori del Consell Comarcal del Moianès per cobrir suplències, vacances, baixes o programes temporals, acumulacions de tasques i necessitats concretes prioritàries i/o vacants sobrevingudes amb caràcter temporal.

  Termini de presentació de sol·licituds: fins el 16 de maig del 2019

  Llista admesos/exclosos del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'àrea.

  Llista definitiva admesos/exclosos i convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública de les proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori.

 • Anunci del procés selectiu de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de places de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Serveis a les Persones 21 de juny de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès per cobrir suplències, vacances, baixes o programes temporals, acumulacions de tasques i necessitats concretes prioritàries i/o vacants sobrevingudes amb caràcter temporal.

  Termini de presentació de sol·licituds: fins el 16 de maig del 2019

  Llista admesos/exclosos i convocatòria de proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'àrea.

  Modificació del tribunal qualificador.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública de les proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/ques de l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'Àrea.

   

 • A Monistrol de Calders ja disposen de mapa de patrimoni cultural 15 de maig de 2019

  A Monistrol de Calders ja disposem de mapa de patrimoni cultural, des d'avui. 
  Adjuntem  l'enllaç  a la nota de prermsa. 

 • Anunci del procés selectiu per a la creació d'una borsa d'arquitectes (subgrup A1) 9 de maig de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'arquitectes (subgrup A1), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès. Termini de presentació: del 23 de febrer al 14 de març de 2019.

  Llista provisional d'admesos i exclosos per prendre part en les proves selectives per a la creació d'una borsa d'arquitectes (subgrup A1), per cobrir possibles necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès.

  Llista definitiva admesos/exclosos i convocatòria de la realització de les proves per a la creació d'una borsa d'arquitectes.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública per la creació d'una borsa de tècnics/tècniques superiors/ores en arquitectura (subgrup A1), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès.

 • Universitat d'Estiu del Moianès Torna la Universitat d'Estiu del Moianès - Universitat d'Estiu Ramon Llull 30 d'abril de 2019

  Torna la Universitat d'Estiu del Moianès!! De l'1 al 12 de juliol del 2019. Amb 6 cursos diferents. Segur que n'hi ha un per a tu!!

 • olh S'obre la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2019 16 d'abril de 2019

  Termini de presentació de les sol·licituds: S'inicia el 16/04/2019 i finalitza el 07/06/2019 ambdós inclosos.

 • Convocatòria del Ple Ordinari de 15 d'abril de 2019 11 d'abril de 2019
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37