Notícies

Pàgina 1 de 6
 • 24 d'abril de 2018 Anunci del procés selectiu d'un/a Dinamitzadora/a de Gent Gran adscrit/a l'Àrea de Serveis a les Persones

  Bases que regeixen la convocatòria pública per la selecció i provisió d'un/a dinamitzador/a de gent gran adscrit/a l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal.

  Termini de presentació sol·licituds: fins el 3 d'abril inclòs.

  Aprovació de la llista d'admesos i exclosos i convocatòria procés selectiu Dinamitzador/a de Gent Gran.

  Modificació del nomenament dels vocals del tribunal del procés selectiu Dinamitzador/a de Gent Gran.

 • 24 d'abril de 2018 Què ha passat des que som comarca?

  A partir de l'1 de gener del 2017 el Consell Comarcal del Moianès va assumir les primeres competències i prestació de nous serveis. A continuació us expliquem Què ha passat des que som comarca?, fent un recull, per àrees dels serveis i resultats més destacats. 

   

 • Curs Xarxes Socials 12 d'abril de 2018 Curs de Xarxes Socials al Moianès

  Curs de Xarxes socials al Moianès organitzat per l'Associació Catalana de Municipis, específic per l'Administració pública. 

 • ccmoianes 11 d'abril de 2018 Cicle de tallers per a gent gran

  Aquest mes de març el Consell Comarcal del Moianès ha realitzat un cicle de tallers adreçats a gent gran. S’han fet tallers d’Scrapbook, de cuina saludable,

  d'herbes remeieres i Cistells a les poblacions de Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d’Oló, Castellterçol, Collsuspina i l’Estany. En total han participat 69 persones.

 • comarca rural 9 d'abril de 2018 El Moianès és la comarca rural amb el millor comportament econòmic

  La comarca del Moianès destaca entre les 22 comarques rurals catalanes com una de les que ha tingut un millor comportament econòmic i laboral entre els anys 2008 i 2017.

 • 22 de març de 2018 Anunci del procés selectiu d'una plaça de Tècnic/a Superior Jurista

  Bases reguladores de la convocatòria pública per a la selecció per la cobertura temporal d'una Tècnic/a Superior Jurista i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal. Termini de presentació: fins l'11 d'abril de 2018 inclòs.

 • 17 de març de 2018 Sessions de treball a Santa Maria d'Oló i a Calders per donar suport als projectes municipals de joventut

  Sessions de treball a Santa Maria d’Oló i a Calders per donar suport els projectes municipals de joventut. Aquesta setmana des del servei de joventut i serveis socials s’ha estat treballant amb El Centru de Santa Maria d’Oló per potenciar aquest espai. I a Calders es va fer una trobada amb els joves per treballar propostes pel poble i per la comarca. #femmoianesjove

 • 17 de març de 2018 FEM TEC

  El servei comarcal de joventut ha participat a la formació FEM TEC! de la Diputació de Barcelona per poder treballar l’empoderament i l’emprenedoria amb els joves del Moianès. 

 • 15 de març de 2018 Anunci del procés selectiu d'una plaça d'administratiu/va adscrit a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials Bàsics

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la selecció i provisió d'un/a Administratiu/va adscrit/a a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal de l'Àrea de Serveis a les Persones. Termini de presentació: FINS EL 29 DE GENER DE 2018 inclòs.

  Llista provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la selecció d'un administratiu/va adscrit/a a l'àrea bàsica de serveis socials bàsics.

  Aprovació de la llista d'admesos i exclosos i convocatòria per a la realització de les proves del procés selectiu.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria del procés selectiu d'un/a administratiu/va adscrit/a a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials Bàsics.

 • 13 de març de 2018 Anunci ajuts individuals de menjador curs 2017/2018: atorgats, desestimats i denegats (cinquena resolució 2017/2018)

  Mitjançant Decret de Presidència 59/2018 de 12 de març de 2018, s'ha resolt la cinquena part de les sol·licituds d'ajuts individuals de menjador adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al curs 2017/2018.

 • 13 de març de 2018 Convocatòria d'atorgament d'ajuts individuals de desplaçament per l'alumnat escolaritzat a la comarca del Moianès per al curs 2017-2018

  Anunci d'obertura de la convocatòria del procediment per l'atorgament d'ajuts individuals de desplaçament per l'alumnat escolaritzat a la comarca del Moianès.

  Resolució de sol·licituds.

 • ccmoianes 13 de març de 2018 Jornada de presentació "Si arriba el foc, estàs preparat?”

  El  dilluns 12 de març a la 1h del migdia va tenir lloc la Jornada de presentació "Si arriba el foc, estàs preparat? ”  al Consell Comarcal del Moianès (Hotel d’entitats Can Carner).

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37