Notícies

Pàgina 1 de 6
 • 19 de juny de 2018 Anunci del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de Treballadors/es Socials, o habitalitat

  Bases reguladores de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de Treballadors/es Socials, o habilitat, del Consell Comarcal del Moianès per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal de l'Àrea de Serveis a les Persones. Termini de presentació: fins el 6 de juny inclòs.

  Llista d'admesos i exclosos del procés selectiu d'una borsa de treball de Treballadors/es Socials o habilitat.

 • 7 de juny de 2018 Començen les Xerrades de Consum al Moianès

  Aquest mes de juny us oferim diverses xerrades de consum al territori, per saber tot el què et cal saber com a consumidor/a: Com presentar una queixa, drets dels consumidors/es, subministraments bàsics, compra per internet...

 • 5 de juny de 2018 Bases de la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts individuals de menjador escolar curs 2018-2019

  Anunci sobre l'aprovació definitiva de les bases per a l'atorgament d'ajuts individuals del menjador escolar per al curs 2018-2019.

   

 • 4 de juny de 2018 Subvencions per al pagament de lloguer

  Subvencions de concurrència competitiva per al pagament de lloguer MIFO - 2018. La convocatòria estarà oberta  del 19/5/18 i finalitza el 29/6/18 ambdós inclosos.  Per més informació sobre els tràmits i la sol·licitud premeu   aquí

 • 1 de juny de 2018 Convocatòria del Ple Extraordinari i Urgent de 4 de juny de 2018

  Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Moianès mitjançant Decret de Presidència 145/2018, per dilluns 6 de juny de 2018.

 • presentació estudi 30 de maig de 2018 Primers resultats de la millora del transport públic a la comarca del Moianès

  Després d’un “Estudi per la millora del transport públic a la comarca del Moianès” , presentat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el juliol de l’any passat, on es recollien les propostes de millores del transport públic a la comarca del Moianès, ja podem fer el primer balanç dels resultats aconseguits amb la seva implementació, i en aquest cas són positius.

 • 17 de maig de 2018 Anunci del procés selectiu per a la creació d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de Recursos Humans

  Bases reguladores de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de Recursos Humans.

  Termini de presentació: fins el 7 de febrer de 2018 inclòs.

  Llista admesos/exclosos i convocatòria procés selectiu d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de recursos humans del Consell Comarcal del Moianès.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de Recursos Humans.

 • 10 de maig de 2018 Anunci del procés selectiu d'una plaça de Tècnic/a Superior Jurista

  Bases reguladores de la convocatòria pública per a la selecció per la cobertura temporal d'una Tècnic/a Superior Jurista i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal. Termini de presentació: fins l'11 d'abril de 2018 inclòs.

   

  Llista d'aspirants admesos/exclosos i convocatòria de la realització de les proves del procés selectiu d'un/a tècnic/a superior jurista i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal.

   

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria del procés selectiu d'un/a Tècnic/a Superior Jurista.

   

 • 9 de maig de 2018 Convocatòria del Ple ordinari de 14 de maig de 2018

  Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Moianès convocat mitjançant Decret de Presidència 124/2018, per dilluns 14 de maig de 2018.

 • 7 de maig de 2018 Convocatòria Ple de 7 de maig de 2018

  Ple del Consell Comarcal del Moianès convocat mitjançant Decret de Presidència 122/2018, per dilluns 7 de maig de 2018 a les 21h.

 • 7 de maig de 2018 Anunci de diferents processos selectius del Consorci per la promoció dels municipis del Moianès

  - Procés selectiu temporal Tècnic d'ocupació pel SOM - Servei d'Ocupació del Moianès.

  - Procés selectiu temporal d'un auxiliar administratiu - informador turístic. 

  - Procés selectiu temporal Tècnic Àrea d'emprenedors i empreses

  - Procés selectiu temporal programa enfeina't

 • 27 d'abril de 2018 Anunci del procés selectiu d'un/a Dinamitzadora/a de Gent Gran adscrit/a l'Àrea de Serveis a les Persones

  Bases que regeixen la convocatòria pública per la selecció i provisió d'un/a dinamitzador/a de gent gran adscrit/a l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal.

  Termini de presentació sol·licituds: fins el 3 d'abril inclòs.

  Aprovació de la llista d'admesos i exclosos i convocatòria procés selectiu Dinamitzador/a de Gent Gran.

  Modificació del nomenament dels vocals del tribunal del procés selectiu Dinamitzador/a de Gent Gran.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria del procés selectiu d'un/a Dinamitzador/a de Gent Gran.

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37