Memòries de resultats del Consell Comarcal i el Consorci del Moianès

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 00:00

Recull dels resultats quantitatius i qualitatius de tots els serveis i projectes desenvolupats per les entitats: Consell Comarcal del Moianès i Consorci del Moianès. 

Què ha passat des que som comarca? Consell Comarcal del Moianès 2016 - 2017. Una pinzellada del primer any de funcionament del Consell Comarcal del Moianès.

A partir de l'1 de gener del 2017 el Consell Comarcal del Moainès va assumir les primeres competències i prestació de nous serveis. Al llarg d'aquesta primera etapa de l'entitat a'han centrat tots els esforços a prioritzar i a assumir les competències i serveis obligatoris, i a dota a l'ens de la infraestructura tècnica i de recursos humans necessària per la prestació de serveis.

A nivell d'impacte i de serveis, el fet de ser comarca ha comportat per una banda la creació de nous serveis, i per l'altre l'ampliació i manteniment de serveis existents. El resultat d'aquest primer període ha estat:

  • S'han assumit les competències delegades en ensenyament, serveis socials, joventut i territori. 
  • S'han creat i apropat nous serveis al territori a l'abast de tots els habitants del Moianès.
  • S'ha treballat per iniciar dos serveis macomuntats entre el Consell Comarcal i als ajuntaments de la comarca: l'Oficina de serveis tècnics del Moianès, amb el servei d'arquitectura i enginyeria, i els serveis informàtics.

A continuació us expliquem Què ha passat des que som comarca?, fent un recull, per àrees, dels serveis i resultats més destacats a nivell de Moianès i també a nivell de cada un dels 10 municipis que formen la comarca.

Adjuntem la darrera memòria de resultats del: 

  • Consell Comarcal del Moianès: Què ha passat des que Som Comarca? Memòria d'activitats del Consell Comarcal 2016-2017
  • Consorci del Moianès: Memòria d'Activitats Gener- Desembre 2017
  • (les trobareu a la franja verda de la dreta)

 

També pengem a continuació les memòries específiques per cada un dels municipis del Moianès (2016-2017):

 
Darrera actualització: 04.04.2019 | 10:44