Recomanacions de llibres fetes per ADULTS #moianespledellibres

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

Publiquem totes les recomanacions de llibres fetes per adults que ens heu fet arribar! Moltes gràcies!

Llegiu, Llegiu...

RECOMANACIONS DE LLIBRES:

1. En Xavier Prat ens recomana...

 • LES VEUS DEL DESERT, de Marlo Morgan. Vaig llegir aquest llibre fa uns 8 anys, i és un llibre basat en fets reals. Una tribu aborigen d’Austràlia va convidar a una escriptora dels Estats Units a passar uns mesos amb ells. Quan va arribar allà de seguida li van treure tota la roba i joies i ho van llençar tot, i li van fer posar una túnica adient a la tribu. A partir d’aquí es va integrar com una persona més. Aquesta  experiència li va transformar la vida. Encara que va passar per moments molts durs, va experimentar moments increïbles, veient amb els seus propis ulls el poder que té l’ésser humà quan hi posa tot el cor en un desig.

 • LA LLEI DELS JUSTOS, de Chufo Llorens. Novel·la històrica de la Barcelona de finals del segle XIX. Encara que és un llibre llarg de més de mil pàgines, la seva trama t’atrapa des de la primera pàgina. Explica les vicissituds d’una família de negocis de l’època, amb les seves misèries. Apart del guió sempre emocionant, és interessant com et situa en aquella època, i t’imagines clarament aquella societat i els seus actes. 

 

2. L'Isabel Sala ens recomana...

 • EL SECRET DE L'OM, de Tana Frech.

 • L'OMBRA DE LA MAGUI ENCARA ÉS AL JARDÍ, de Sylvia Lagarda Mata

 • EL BAILE DE LAS LUCIÉRNAGAS, de Kristin Hannah

 

3. La Maria ens recomana...

 • "Canto jo i la muntanya balla" d'Irene Solà: "Una història senzilla amb un estil poètic i moltes veus amb monòlegs interiors que descriuen un nucli d'alta muntanya als Pirineus" El més original és que no només s'expliquen les persones sinó que també elements com núvols, trompetes (bolets), la muntanya i alguns animals, així com persones mortes i dones d'aigua. I al final queda tot ben lligat" #moianespledellibres – Biblioteca de Moià

4. La Lurdes ens recomana...

 • #moianespledellibres La meva recomanació és "Fills de la terra dura" Autor Daniel PAlomeras, metge de Ripoll fill d Oló "Canto jo i la muntanya balla" De l Irene sola de Malla.

5. La Montse Illa ens recomana...

6. La Lucía ens recomana...

 

7. Recomacions de llibres i bona Diada de les llibreries del Moianès - Veure vídeo

 

8. Recomanacions de llibres de l'IE Castellterçol - Veure Vídeo

 

9. La Míriam recomana...

 •  "L'illa de les dones del mar" de Lisa See: "M'ha sorprès molt, un relat d'amistat. Història dura i a l'hora impregnada de moments realment tendres".
  Gràcies Míriam! – biblioteca de Moià

10. El pare Marià recomana...

 • "La trena" és la història de tres dones que tenen en comú la lluita per allò que creuen que la vida ha d’ésser per a elles. Un cant al coratge de tantes dones resilients que, tenaçment, trenquen barreres per sortir-se’n de la situació en què es troben i que tiren endavant. Dones que diuen «no». Un llibre poètic, amb uns camins personals que al final s’entrellacen. Un cant a l’esperança!
 • "Gilead". Un pastor d’una església presbiteriana, ja gran, escriu una carta al seu fill de 7 anys. Parla sobre el pacte, la pau, la curació en una sensibilitat antiesclavista. Però, sobretot, sobre el sentit de la pròpia vida. Un text bellament emotiu! L’autora, Marilynne Robinson, és una seguidora de William Faulkner
  Gràcies Marià!  - Biblioteca de Moià.

11. En Toni ens recomana...

 • En Toni recomana "El arte de la felicidad" del Dalai Lama: "La felicitat està amb nosaltres, però cal estimular tots els sentits per poder-la veure [..]" #moianespledellibres - Biblioteca de Moià

12. L'Antònia ens recomana...

13. La Marisa, la Raquel i la Rosa ens recomanen...

 • La Marissa i la Raquel us recomanen novel·les històriques: “El cònsol de Barcelona” d’Andreu Claret i “El pintor de almas” d’Ildefonso Falcones.
  A la Rosa li ha agradat “Records del futur” de la Siri Hustvedt perquè “l’autora reflexiona sobre l’amistat, l’amor, la violència, la bogeria, el sexe, i ho fa dialogant amb els diferents personatges que formen el seu univers anotat en aquest quadern de joventut suposadament trobat. T'hi pots sentir una mica identificat en la descoberta d'una ciutat gran quan ets jove i deixes el poble per anar a la universitat.”
  Gràcies Marissa, Raquel i Rosa!
  #santjordi2020 - Biblioteca de Moià

14. La Conxita ens recomana...

15. La Teresa ens recomana...

Darrera actualització: 27.04.2020 | 19:19