Factura electrònica e-FACT

Factura electrònica

La llei d’Impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector públic (25/2013 de 27 de desembre) estableix la obligació de que a partir del 15 de gener de 2015 determinats proveïdors com són societats anònimes (SA), societats de responsabilitat limitada (SL),... hagin d’emetre les seves factures a l’administració pública en format electrònic.

     Més informació  clickant aquí


Una factura electrònica és el document electrònic que conté el mateix tipus d’informació que hi ha en una factura tradicional i que es transmet a través de mitjans electrònics. Té un format estructurat i conté signatura electrònica.

     Per més informació:
 

https://www.aoc.cat/knowledge-base/com-es-poden-enviar-factures-electroniques-les-administracions-publiques-catalanes/
 

    http://www.facturae.gob.es/Paginas/Index.aspxL’entrada d’aquestes factures  al Consell Comarcal del Moianès es fa a través de la  plataforma e-FACT   com a punt general d’entrada de factures a les administracions públiques catalanes.

     En el següent enllaç hi trobareu el manual:

      Manual

__________

Les dades de facturació electrònica del Consell Comarcal del Moianès són:
OFICINA COMPTABLE: L06090042
ÒRGAN GESTOR: L06090042
UNITAT TRAMITADORA: L06090042


__________

Altra informació útil
El Consorci d’Administració oberta de Catalunya (AOC) disposa del  portal de suport a les empreses   amb informació d’interès sobre la facturació electrònica, entre d’altres: com crear e-factures? Com enviar factures? Com consultar l’estat de les factures?...


Altres enllaços d’interès

Per generar factures electròniques:

     http://www.b2brouter.net

     http://www.hazteunafacturae.com/

Darrera actualització: 17.06.2021 | 10:35
Darrera actualització: 17.06.2021 | 10:35