Bases reguladores de la línia de subvencions per a professionals i microempreses turístiques afectades per la COVID-19

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

L'objecte d'aquestes bases és regular les condicions per a la concessió de subvencions a persones treballadores autònomes i microempreses afectades econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19 en l'àmbit del turisme a Catalunya, per fer efectiva la continuïtat de la seva activitat.

S'aproven les bases reguladores de la línia de subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

El Govern de la Generalitat de Catalunya vol activar un instrument que ajudi una part d'aquestes petites empreses i persones autònomes, que representen un percentatge molt important del conjunt del sector i que es troben en una situació certament delicada.

Un dels objectius del Govern és facilitar instruments al teixit empresarial català per millorar la seva competitivitat per tal d'impulsar la reactivació de l'economia catalana i promoure el desenvolupament econòmic. Per tant, facilitant l'accés a un finançament adequat es vol assolir un impacte positiu en l'economia catalana.

Persones o entitats beneficiàries:

  • Establiments d'allotjament turístic: establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.
  • Empreses turístiques de mediació: agències receptives amb seu central a Catalunya, empreses gestores de destinació (destination managers companies), organitzadores professionals de congressos i explotadores d'habitatges d'ús turístic.
  • Establiments i activitats d'interès turístic: persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme i afavoreixen les estades al territori.
  • Guies de turisme habilitats.

Per consultar les bases, feu clic aquí.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 17:10