Programa Dones del Món Rural i Marítim - Programa de mentoria professional del DARPA

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 00:00

Programa de mentoria professional entre dones del primer sector, coordinat pel Dept. d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que ofereix assessorament personalitzat i individualitzat a les dones que estan iniciant alguna activitat professional al sector primari o en activitats complementàries, com ara agroturisme. 

La mentoria és possible gràcies a l'acompanya ent de les mentores, dones amb projectes empresarials consolidats, que donen suport i assessorament al talent femení emergent. 

La segona edició d'aquest Programa. anomenat Dones del Món Rural i Marítim, es desenvoluparà durant l'any 2021, i rebrà el suport de l'Institut Català de les Dones. 

El Programa vol afavorir la incorporació laboral de les dones al sector primari i, en conseqüència, potenciar la fixació de gent als entorns rurals, impulsar l'emprenedoria, el relleu generacional i la continuïtat al camp i lluitar contra el despoblament. A més a més, fomenta el desenvolupament i l'enfortiment de projectes empresarials promoguts per dones i reforça la solidaritat, la confiança, les sinergies, el suport i l'ajuda mútua entre les dones actives del sector primari. Es tracta, doncs, d'un Programa que va en línia a la nostra estratègia i raó de ser: treballar activament per reforçar la presència i apoderament de les dones al món rural i reconèixer la seva contribució al sector primari.

Trobareu tota la informació sobre el Programa al web del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/departament/politiques-dones/formacio/programa-mentoria/ 

 

Darrera actualització: 26.02.2021 | 16:24