Primera trobada de mentors i alumnes de la Fundació Impulsa curs 2020-2021 al Moianès.

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00

El passat dissabte 3 d'octubre es va celebrar la 1a trobada de la Fundació Impulsa en el seu primer any de vida a la comarca, on es van presentar 10 parelles d'alumnes i mentors seleccionats del Moianès.

Aquest projecte, en el que participen Instituts i empreses, promou la igualtat d'oportunitats dels joves amb formació i acompanyament.

La Fundació Impulsa té com a propòsit promoure la igualtat d’oportunitats dels joves a través de la formació i l’acompanyament personal. En concret, la Fundació fomenta l’accessibilitat als cicles de Formació Professional (FP) de joves en situació de vulnerabilitat social i econòmica però amb motivació pels estudis i amb voluntat d’esforç.

La Fundació ofereix a l’alumne Impulser una beca per als estudis, un ordinador, formació en competències transversals i l’acompanyament d’una persona mentora de referència. La mentoria és un element clau i diferenciador del mètode impulsa ja que intenta donar una resposta integral (material i d'acompanyament) al procés de mentoria del jove per tal que hagi la mínima probabilitat de que quedi en risc d'exclusió degut a mancances de l'entorn.

La xarxa de mentors i mentores de la Fundació Impulsa és un dels eixos clau del nostre mètode i rep suport directe de l'equip tècnic de la Fundació que vetlla per un funcionament adequat, continu i de la qualitat de la relació de mentoria.

El darrer dissabte dia 3 d’octubre, es va celebrar la primera trobada de mentors i alumnes de la Fundació Impulsa del nou curs 2020 - 21. La trobada al Moianès va ser per presentar a 10 parelles de mentoria (alumne i mentor) que inicien el seu pas per la Fundació en el seu 1er any de vida a la Comarca.

La trobada va tenir lloc al Casal de Castellcir a les 10h del matí. La sessió va tenir per objectiu que les noves parelles es coneguessin i, paral·lelament, es van dur a terme un seguit de dinàmiques per treballar el compromís i la mentoria de manera conjunta, alumnes i mentors.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 15:44