Millores del transport públic a la comarca

Dimarts, 10 de setembre de 2019 a les 00:00

Des del Consell Comarcal del Moianès seguim treballant conjuntament amb el Departament de Territori  i sostenibilitat per les millores del transport públic a la Comarca del Moianès.

A partir del dia 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, s’estableixen dues millores en el transport públic  de la comarca que podrà beneficiar a més de 30 alumnes de l’institut Moianès.

Aquestes millores consisteixen amb el següent:

Primera millora: Hi haurà una expedició que sortirà a les 7.00 h de Caldes de Montbuí, passant a les 7.20 h per Sant Quirze de Safaja i arribant a les 7.55 h a l’INS de Moià. Aquesta passarà per dins de Sant Quirze de Safaja, Castellterçol, Castellcir, Castellterçol i Moià.

Segona Millora: Es posa una nova expedició que sortirà de Moià a les 15:00 i arribarà a Sant Quirze Safaja a les 15.28 h. Aquesta expedició passarà per dins de Sant Quirze de Safaja.

La primera millora també ens permetrà connectar amb la línia que surt de Moià cap a Vic a les 8:02h. Veieu document horari de les expedicions.

De les millores implementades el 12 de setembre de 2017, que consistien en la posada en funcionament de les expedicions Castellterçol – Vic i Castellterçol Manresa hem incrementat l’ús del transport públic a la comarca, incrementant uns 20.000 usuaris en cada línia. Veieu document del quadre evolutiu dels usuaris del transport públic.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 18:08