Anunci del procés selectiu de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de places de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Territori

Divendres, 12 de juliol de 2019 a les 11:30

Termini de presentació de sol·licituds: fins el 16 de maig del 2019

Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Territori del Consell Comarcal del Moianès per cobrir suplències, vacances, baixes o programes temporals, acumulacions de tasques i necessitats concretes prioritàries i/o vacants sobrevingudes amb caràcter temporal.

Llista admesos/exclosos del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'àrea.

Llista definitiva admesos/exclosos i convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori.

Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública de les proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 18:15