Condicions per a la realització de mercats no sedentaris

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 00:00

Consulteu els requisits pel desenvolupament dels mercats no sedentaris.

Mentre es mantinguin vigents les mesures de distanciació social en motiu de la COVID-19 establertes pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i per la Resolució SLT/720/2020, de 13 març, per la qual s'adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, el desenvolupament dels mercats no sedentaris haurà de complir amb els requisits següents:

- Només es podrà realitzar la venda dels productes següents: alimentació, begudes, alimentació animal i productes higiènics.

- No es permetrà tocar els productes per part dels clients, excepte que sigui amb guants d’un sol ús quan el paradista pugui facilitar-los.

- Els paradistes hauran d’extremar les mesures preventives seguint les recomanacions del Departament de Salut.

- Les parades se situaran entre elles a una distància mínima de 2 metres a banda i banda (confrontant) i de 6 metres cap endavant (enfrontant).

- Els clients hauran de respectar la distància de 2 metres i esperar el seu torn formant una cua de manera que només hi hagi 1 persona a primera línia de la parada.

Per a més informació, consulteu aquest document

Darrera actualització: 06.04.2020 | 09:43