Arturo Argelaguer Martínez

Càrrec que ocupa al Consell Comarcal: Conseller a l'oposició.

Partit Polític: Coalició Junts per Catalunya - Junts

Formació i trajectòria professional: Fill i nét de comerciants, va estar vinculat al món del comerç i de l’empresa familiar durant més de vint anys. Professionalment es va llicenciar en Psicologia i té diversos mestratges d’especialització en l’àmbit de la Psicopatologia, la Neuropsicologia i la Recerca.

Des de fa molts anys exerceix com a psicòleg a les comarques de la Catalunya Central. Es va especialitzar en l’estudi i anàlisi de la conducta humana, i en les interaccions socials i organitzatives.

Trajectòria política: Des de tota la vida ha estat vinculat a l’entorn social i organitzatiu de Manresa. A les eleccions del 2015, va entrar com a regidor independent d’una petita candidatura local (MDI) a l'Ajuntament de Monistrol de Calders, on a finals de legislatura va acabar sent-ne l’alcalde. Des de les eleccions del 2019 exerceix de regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Monistrol de Calders, encapçalant la llista de Junts x Monistrol de Calders. Des de finals del mateix any també forma part del grup de consellers de Junts x Catalunya al Consell Comarcal del Moianès.

Indemnitzacions 2022:

  • Assistències a Ple i Comissió Informativa de Ple:1.650 €
  • TOTAL: 1.650€

Declaració de béns i activitats

Contacte i Xarxes Socials:

  • Seu del Consell Comarcal del Moianès: c/ Joies, 11-13 - 08180 Moià
  • Telèfon: 93 820 80 00
  • Correu electrònic: arguelaguerma@diba.cat
Darrera actualització: 15.02.2023 | 15:52