Subvencions rebudes pel Consell Comarcal

Subvencions

A continuació hi trobareu les subvencions i els programes que rep actualment el Consell Comarcal del Moianès:

- Programa de Treball i Formació. Aquest programa consisteix en accions que permeten als usuaris adquirir experiència professional mitjançant la seva contractació laboral, amb l'objectiu que persones en situació d'atur siguin contractades i puguin adquirir o millorar determinades competències de cara a la seva inserció, a través d'aquest programa que combina formació i treball. 

Línies de la subvenció actuals: 

Línia PANP Treball i Formació adreçat a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació i/o subsidi, preferentment més grans de 45 anys.

Línia PRGC Treball i Formació per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania

Línia DONA Treball i Formació per a dones en situació d'atur.

 

________________________

- Programa de Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil a Catalunya: "Programa de contracte de treball efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”. La Gatrantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

________________________
 

- Programa de suport al desenvolupament local: AODL (Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local). Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. 

________________________

- Servei de primera acollida : Servei regulat per la Llei 10/2010, del 7 de maig, d'acollida de les persones immigrades i de les retonades a Catalunya. 

________________________

- Programa Referent d'Ocupació juvenil: L'objectiu principal del programa és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves del sistema educatiu al sistema labotral i/o ocupacional, mitjançant el treball transversal i en xarxa entre els diferents dispositius que actuen amb persones joves i en contextos vulnerables, per tal d'oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú. 

ORDRE TSF/200/2018, de 29 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la posada en marxa del Programa referent d'ocupació juvenil. 

 

Darrera actualització: 02.03.2020 | 22:42
Darrera actualització: 02.03.2020 | 22:42