Jornada de presentació "Si arriba el foc, estàs preparat?”

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 00:00

El  dilluns 12 de març a la 1h del migdia va tenir lloc la Jornada de presentació "Si arriba el foc, estàs preparat?”  al Consell Comarcal del Moianès (Hotel d’entitats Can Carner).

La jornada anava dirigida als Alcaldes, regidors, tècnics municipals i ADFs.

La presentació anava a càrrec del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), i la Diputació de Barcelona.

El Sr. Ramón Lluís Lletjós Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a la Catalunya Central i el conseller Eloi Oller del Consell Comarcal del Moianès van obrir l’acte, donant pas al Cap d'Àrea Regional de la Catalunya Central dels Agents Rurals, Ser Jaume Torralba i el Responsable Programa Prevenció d'Incendis Forestals a les Urbanitzacions de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Xavier Navalón que van explicar  la campanya “ si arriba el foc, estàs preparat?”

La Campanya té per objectiu principal de conscienciar la ciutadania i els ajuntaments del risc que suposa tenir edificacions o nuclis de població al costat de zones forestals en cas d’incendis forestals, i de les mesures d’autoprotecció que es poden dur a terme per minimitzar al màxim els efectes negatius d’aquest risc.

Podreu trobar més informació : http://agricultura.gencat.cat/ca/departament/agents-rurals/foc-estas-preparat/

Darrera actualització: 13.03.2018 | 19:26