Universitat d'Estiu del Moianès - Descoberta dels valors naturals de l'espai natural del Moianès: Vegetació, Fauna i Geologia

Del 6 al 10 de juliol de 2020 (De 16.30 h a 20.30 h)

Descobreix els espais naturals del Moianès, la geologia, la vegetació i fauna que hi habita.

El Moianès està situat en una zona de transició entre la vegetació mediterrània i l'eurosiberiana, fet que provoca que existeixi una gran biodiversiat d'espècies vegetals i animals en totes les zones estudiades. L'objectiu del present curs és descobrir els epais naturals del Moianès, la geologia, la vegetació i fauna que hi habita. 

Programa:

  • Dilluns, 6: Informació teòrica sobre l'Espai natural del Moianès. Geologia del Moianès. Introducció a les roques sedimentàries i al sistema càrstic de les Coves del Toll i als seus habitants. 
  • Dimarts, 7: Els espais naturals del Moianès i la seva geologia. Zona del Parc Prehistòric de les Coves del Toll.
  • Dimecres, 8: Els espais naturals protegits del Moianès i les seves comunitats autònomes. Zona del Parc Prehistòric de les Coves del Toll.
  • Divendres, 10: La Fauna del Moianès. Zona del Parc Prehistòric de les Coves del Toll.

Professores: 

- Marta Fàbrega Gallaguet: Magíster en Geologia i màster en Gestió de Patrimoni Cultural, entre d'altres. Directora-gerent del Museu de Moià i Parc Prehistòric de les Coves del Toll.

- Montserrat Clapers Aibar: Llicenciada en Biologia, especialtiat botànica. Consultora ambiental i sòcia fundadora de GAIA-Serveis Ambientals, S.L.

- Pilar Clapers Aibar: Llicenciada en Biologia, especialitat zoologia. Consultora ambiental i sòcia fundadora de GAIA-Serveis Ambientals, S.L.

 

  • Horari: Dilluns, de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la tarda / Dimarts, dimecres i divendres, de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 de la tarda.  
  • Adreçat: Obert a tothom

 

Inscripcions a: ccmn.formacio@ccmoianes.cat

Quin cost té:

60 € curs sencer i Possibilitat d'inscriure's a sessions individuals: 15 € / una sessió -------- 0,5 crèdit ECTS

Adreça:

Lloc: Dilluns segurament farem la presentació a l'Auditori Sant Josep de Moià (a confirmar) Dimarts, dimecres i divendres a les Coves del Toll.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 20:52